9. heinäkuuta 2013

Liian tyttömäistä?

"Ai sulla on kaksi tyttöä jo?" Kuuluu naapurin kommentti . Ei kun tämä on poika :) Pojalla oli päällä Beau LOvesin punavalkoraidallinen kokobody tai haalariko tuo nyt on... Minusta pojalle sopii punainen hyvin. Tuo naamio edessä on kuitenkin sellainen attitudea tuova juttu. Poikaa on ihana pukea, ei aina tarvi olla sinistä?


Haalari Beau LOves , poika käyttää kokoa 18-24m. 
Tänään oltiin tyttö porukalla plus meidän Poika puistoilemassa, saatiin seuraksi Vauvakuumeilua blogin äiti ja tyttö , olipas ihan super kivaa tutustua uusiin ihmisiin. Kiitos vielä sinne. Nähdään taas! Vauvakuumeilua blogissa on käynnissä aivan tosi kiva viiri arvonta mihin pääset tästä. ( Laitappas minulle kolme arpaa :)

 Ihanaa heinäkuun jatkoa kaikille <3

10 kommenttia:

 1. Voi ei, taisi naapuri olla vähän ajattelematon kun tänäpäivänä pojille on myös vaaleanpunaistakin. Tai mulla oli pojalla vaaleanpunainen Zaran kauluspaita (poikien mallistosta). Mulle kävi kerran vähän samalla tavalla kun Stokkan hississä yksi nainen kehui että onpanätti tyttö kun olin pojan kanssa liikenteessä.

  VastaaPoista
 2. Miltsu, Joo tuleehan noita, on meijän tyttöäkin luultu pojaksi, mut meijän poika kyn poikamainen... Kai ne vaatteet vaan on jollekin niin koodattuja kategorioihin. Tosin naapuri näki hänet aika kaukaa, mut silti. :) Kivaa päivää sinne!

  VastaaPoista
 3. haha meillä menee ihan väärinpäin nää kun Emiliaa luullaan AINA pojaks :D Ensimmäisen kerran naapuri kehu meijän "poikaa" kun sillä oli kirkkaan pinkkivalkoraidallinen jumpsuit.
  Nojoo toisaalta mun mielestä kaikki vauvat näyttää pojilta..varsinki tämmöset melkein kaljut! :D

  niin ja kiitos kivasta puistoseurasta! Otetaan pian uusiks :)!

  VastaaPoista
 4. Meidän pojalla on tuo paitana ja mies huomautti jotain mariannekarkkimaisuudesta... :) Mutta minustakin tuo naamiopainatus tuo juuri sitä sopivaa asennetta tuohon, että käy oikein hyvin pojallekin!

  VastaaPoista
 5. Hassu naapuri, kyllä meillä ainakin pojalta punaistakin löytyy :) Hauska kyllä tuo haalari! :)

  VastaaPoista
 6. Tuo haalari on ihana - itekkin sitä jonkun kerran ihastellut.
  Meidän pojalla on vaaleanpunaistakin ja vartavasten pojalle ostettua.

  VastaaPoista
 7. Noel, no tuo on kyllä totta , että `kaljut `mielletään pojiksi :/ höhlät!

  Laura, kivaa vaihtelua vaan :) Marianne karkit maistuu varmaan pojillekin ;)

  Annika, varsinkin tumman punainen on ihan yks ykkös väreistä meijän hurmurille ;) Joo-o , jännä tyyppi oli...

  Amalia, Ihanaa , just jees sanon minä. :)

  VastaaPoista
 8. Ei ole kauan, kun kaupassa meidän kuopus oli mekko päällä ja eräs täti kyseli onko tyttö vai poika... Että vissiin ihan sama mitä lapsen päälle laittaa, kun jollekin on kuitenkin epäselvää... =)

  VastaaPoista
 9. Heheee, meidän poika on aina tyttö, johtunee pitkästä tukasta. Ihan sama vaikka pukisi siniseen päästä varpaisiin, niin aina tytötellään. Viimeksi metron hississä mummeli antoi pojalle pinnejä "kun on tytöllä niin kausin tukka". En enää yleensä raaski edes korjata väärinkäsityksiä. Kauniita lapsia sinulla, johtunee myös siitä tuo tytöttely :).

  VastaaPoista
 10. Hetty, kiitos. Parasta onkin se , että lapset saa olla lapsia :) Pitkällä tukalla tai punaisilla paidoilla. :) Kiva kun löysit blogiini.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3