7. heinäkuuta 2013

Marimekon välikausi- / sadetakki.

Tätä en voinut vastustaa. Ale-pöydästä katseltiin paljon kaikkea. Tyttö halusi sovittaa , ihastui autoihin ja kaupat oli tehty.  Kerroin myyjälle liikkeessä kuinka me ei todellakaan lähdetä sateella ulos, mutta hän vakuutteli , että tämä käy välikausitakkina ihan milloin vaan :) Ja , kyllä, vuori on ihana , tarpeeksi lämpöinen syys-säälle.
Takki / Marimekko , Pipo / Aarrekid , Housut / AarrekidMarimekon ale-pöytä, shoppailu rundilla Helsingin Itäkeskuksessa :)
Takki on koossa 104, alle mahtuu hyvin huppari tai joku neule. Koko 98 oli loppu, joka olisi ehkä ollut aavistuksen lyhyempi. Hihoissa on pieni kääntövara , mutta muutoin takki ei ollut edes iso, pääsee käyttöön heti kun on tarvis. Käyttö kertoja takille tulee varmasti paljon, sillä voisin kuvitella sen mahtuvan ainakin puoli toista vuotta ja Poika pääseekin sen jälkeen osingoille. Kerrankin valkoista vaatteessa ja varmuus siitä , että se lähtee puhtaaksi. Tyttö tykkää takista tosi paljon, mikä tietysti tärkein. 

pipo-black-diagonal-stripe tuotekuva
Kuva Raidan verkkokaupasta.

Ps. Kuinka hyvin tämä Raidan pipo sopisi takin kanssa? 

8 kommenttia:

 1. Hei jee säkin ostit tämän takin :) Tää on kyllä ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain , en tosiaan tätä mennyt hakemaan , aattelin et syksymmällä , mutkun näin alessa 37 e , niin lähtihän se mukaan ;)

   Poista
 2. Ihana ihana
  ! Ihailin noita Marimekon liikkeessa kans mut ainaski itiksessä pikkusia kokoja oli vaan niissä vaaleenpunasissa unikkokuosisissa eikä ne oikeen ollu ehkä meijän juttu :/

  VastaaPoista
 3. Noel, käyppä kampissa :) siellä on enemmän! Siellä on tuota 92 koossa ja ihana keltainen 80-86 koossa. ( juuu, kävin täänään) ja hinta sen 37 ;)

  VastaaPoista
 4. Uiii eikä! Mä haluun keltaisen <3 pitää varmaan käydä! Kampissa pitäis käydä kyllä muutenkin ens viikolla tsekkaamassa popin alet ;)

  VastaaPoista
 5. Noel , se keltainen on mullakin vankan mietinnän alle tuolle pienemmälle. Se on ihana.

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Satu , nyt hyvillä mielin syksyyn ;) Vaikka nautin kyllä ihan täysillä näistä helteistä ;)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3