24. heinäkuuta 2013

musta tuntuu kivalle.

Iltasella treffattiin naapurit hiekkiksellä. Juoruiltiin ja lapset söivät hiekkaa enimäkseen. Tyttö keräsi roskia maasta , mikä käsien desifiointi meillä kotona olikaan!!

Puin molemmat tänään mustiin :) . Musta väri on kiva sekä erityisen käytännöllinen lapsilla. Tietysti värikkäät vaatteet tuovat piristystä , näyttävät herkuilta , kertovat persoonasta, ( kuten pinkki paita pojalla täällä ;) ) mutta kyllä vaatekapissamme on ne perusjutut mustana. Leggareita, pitkähihaisia, sukkikset , jumppis...


POJALLA: JUMPPIS / POPUPSHOP KENGÄT / BUNDGAARD TYTÖLLÄ: PIPO/ AARREKID PAITA/RAIDA BAGGYT/POPUPSHOP KENGÄT /HUMMEL

ps. Löysittekö kaksi hammasta pikkuisesta suusta?

Ihanaa heinäkuun loppua kaikille lukijoille. Kivaa kun olette mukana , musta väri tuntuu siis kivalle, mut kyllä minustakin <3

6 kommenttia:

 1. Musta tuo kivaa vaihtelua värikkäille vaatteille! :)

  VastaaPoista
 2. No niin tuo, eikä tahroista huolta :)) Nstar!

  VastaaPoista
 3. Pikku hampit bongattu :). Ja syksyä kohdin alkaa värit täälläkin tökkimään, tainnut tulla yliannostus. Kivat kuteet siis pienillä - kuten kyllä aina <3.

  VastaaPoista
 4. Siellä ne legot on Juulia. Nyt banaania ja kurkkua :) Hän osaa itse juoda pullosta joten eiköhän ruokailukin nyt onnistu ;)


  Kiitos paljon <3

  VastaaPoista
 5. Oi pikku hampaaat :D Mulle kelpaisi enemmänkin mustat vaatteet 4v:lle mut jostain syystä en niin ole löytänyt? Joten meillä ei taida olla muuta mustaa kuin kaksi t-paitaa ja yhdet velourpöksyt Pienemmällä.

  VastaaPoista
 6. Nunju, joo mä niin tykkään kans mustasta , sopii hyvin lapsillekin. Niihin kiva sit yhdistellä väri pilkkuja ;) Noihin merkkeihin mit' lisäsin tekstiini niin on mustaa väriä varmana 4 vuotiaallekin . Popupshopilta on ihania siäsävaatteita.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3