22. heinäkuuta 2013

Päivät puistossa.

Olemme saaneet nauttia ihania kesä päiviä meidän lähipuistossa. Vain muutaman kerran on karattu katoksen alle sadetta pakoon. Ollaan uitu, juostu, laskettu liukumäkeä, kiikuttu ja leikitty monta monta kivaa päivää hiekkalaatikolla. Puisto reissun kruunaa lämmin ruoka. Niin tänäänkin.

Kengät / Hummel   Housut / Moí   Huppari / h&m   Huivi / Aarrekid   Pipo/ Raida Tänään ruokana oli Italian pataa. Ruokaa saa yleensä reilusti ja santsiakin saa hakea jos ruokaa riittää. Ruokailuun kuuluu ensin tutut ruokalaulut yhdessä piirissä. Näin maanantaisin kerrotaan tulevan viikon ohjelma. Tällä viikolla tullaan askartelemaan helminauhoja ja eri maiden lippuja. Jos aurinko paistaa , viihdymme kuitenkin parhaiten ulkoleikeissä.

Muutama viikko olisi vielä puisto toimintaa jäljellä. Hui kun aika menee nopeesti. Muistan kuin eilisen sen kesäkuisen helle aamun kun menimme ekaa kertaa ohjattuun toimintaan. Koko kesä ollaan kyllä nautittu täysillä. Ihaniin ihmisiin ollaan törmätty ja uusia asioita koettu. Yhdessä perheenä. Parasta.

6 kommenttia:

 1. Tuota kaipaan Helsingissä asumisesta, me käytiin lapsen kanssa usein puistoruokailuissa ja siellä puistoissa oli kuitenkin edes jonkinasteista yhteisöllisyyttä. Täällä keskustan ulkopuolella missä me asutaan (8km keskustaan) on enää yksi puisto, sekin pari km meiltä ja aina tyhjä, muut on lopetettu. Keskustan Angry Birds puisto taas on isojen vallassa, ei sinne 4v:n kanssa viitsi usein edes mennä ja toinen keskustan puisto taas on ihan täynnä. HÖH. Pitänee laittaa joku kansalaisadressi asiasta pystyyn :D

  VastaaPoista
 2. Puistoruokailu on kyllä huippupalvelua Helsingiltä, olisipa täälläkin! Me oltiin tänään tunnin verran yhdessä pikkupuistossa, ja ihan yksin saimme olla koko ajan. :/

  VastaaPoista
 3. Olisi hienoa tosiaan muuallakin tuollainen puistoruokailu, saati sitten ihmiset ettei tarvisi hengailla yksin ja miettiä, että ulkoileeko muut ihmiset edes..

  VastaaPoista
 4. Nunju: Voi ei... Joo ei itselläkään tekisi mieli joka päivä Angry birdsi puistoon. Harmikun ei ole kivaa puistoa vieressä , sillä niissä todella on kiva ulkoilla , varsinkin kun lapsilla ja aikuisilla on seuraa. Saatika ohjattua puuhaa ja ruokaa.

  Laura: Höh. Mä pelkään jo kylmää talvea, yksin tuolla aamusella vaunun kanssa, eikai? Onneksi poikianne on 2 ;)

  Tessa: Tuolla on niin kiva porukka ja aina kyllä uuttakin väkeä. Ihania reissuja kesällä puistoon. Kohta jo lumi maassa ja sit saa taas miettiä missä kaikki :)

  VastaaPoista
 5. Toi ruokailu olis kyllä tosi kätevä, tosin meijän puistoon on matkaa sata metriä, joten sieltä jaksaa vaivautua kotiin ruuan laittoon :)

  VastaaPoista
 6. Tuulia: Joo kahden pienen kanssa on helppoa kun se ruoka edes toiselle on valmiina:) Ihania puisto-tätejä unohtamatta ;) Kyllä säkin sen pian huomaat ;)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3