17. heinäkuuta 2013

Robotti pipoa mä metsästän.

Innoistuin paintin äärellä tekemään sekalaisen seurakunnan tyyliin muutamia kollaaseja. Osa näistä meillä löytyykin. Arvaa mitkä?


Norsuhousut ja kolmiohuppari on Seppälän baby puolelta. Hairlekiini ( salmiakki ) kuosi on Lindexiltä. Nämä Seppälän tuotteet on -50% alessa. Kerrassaan kivaa ja värikästä käyttö vaatetta , hiekkalaatikolle, konttaamiseen ja oleiluun. Pehmeää, miellyttävää ja ekologista puuvillaa ! 


Kuvat H&M 
Hm julkaisee lähes päivittäin syksyn uutuuksia. Eipä ainakaan verkkokaupassa ollut vielä mitään kummoisempaa. Ajattelin , että jos Poika ei mahdukaan välikausi pukuunsa mikä on jemmassa / lainassa , niin tuossa voisi olla kiva ulkoilupuku syksylle. Taitaa kuitenkin Po.pin puku hyvin mahtua Pojalle, joten tuo harmainen haalari, jää haaveeksi. Noita perus huppareita ja college paitoja tulee aina silloin tällöin hankittua. Tytöllä on ollut koko kevään kovassa käytössä yksi Hm;n huppari ja hyvin on palvellut. Nukkaa on pinnassa, mutta tummansininen väri antaa sen kivasti anteeksi. Ehkäpä tarhan varavaate hyllyyn päätyy syksyllä jotain näitä ;) Pojalle tekisi mieli ostaa tuo harmaa huppari, taisi olla samanmoinen viimeksi koossa 56...Viimeisessä kollaasissa on Polarn o pyretin uutuuksia. Koirat ovat päässeet pääosaan. T-paitoja löytyy monen värisenä. Minun on pakko saada kyllä tuo pinkki robotti pipo meidän robo hirmulle Tytölle...  (Kuvauksessa luvattiin vähän pitempää ja tiukempaa mallia


Body / Bobo Choses   Trikoohousut / Lindex   Huppari / Seppälä

Ehdotelkaa kivoja robotti juttuja? Ennen äitiyttä en todellakaan ymmärtänyt mistä kaikesta ja miten paljon paljon lapset voivat jostain innostua :) Nyt olen sitäkin tärkeää tietoa rikkaampi <3 Kivaa iltaa kaikille ja uusille tervetuloa sekä ihanaa kun löysitte maminaarteet myös intagrammista.

9 kommenttia:

 1. Mä oon ihaillut tota samaa Popin pinkkiä robottipipoa, pitänee käydä se ostamassa...

  VastaaPoista
 2. Sellon popissa noita pipoja oli jo ainakin myynnissä :)

  VastaaPoista
 3. Miltsu, haehan ihmeessä. Aijemmat popin pipot on ollut vähän niin ja näin sen koon kanssa, tuntuu et ne on lyhyttä mallia.

  Jennies, kiva , on varmaan sitten stadissakin tai itiksessä :)

  VastaaPoista
 4. Mä oon ihan hulluna tuohon harlekiinikuosiin, näyttää niin ihanalle näissä sinunkin kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Satu , aivan ihania nuo harlekiinit! Pojalla on tuo pipokin :)

   Poista
 5. Hienot kollaasit ja kivoja juttuja :). Tuo popin robo-pipohan ois hyvä ja lämpeen ehkö tuolöe koirakuosillekin, vaikka yleensä sieltä vain raidat iskee.

  VastaaPoista
 6. http://www.rukodesign.fi/juliste-robotti-p-884.html Paapiin Robottijuliste on ihana :) http://www.hattentatti.fi/product_info.php?cPath=366_25_275_356&products_id=3031 Monet robottijutut on muka poikien puolelta, höh ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitti Nunju , menin heti katselemaan :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3