5. heinäkuuta 2013

Tatuointeja.Toppi Anive , housut Noe´& Zoe
Tyttö tykkää kovasti tarroista ja liimaa niitä milloin mihinkin. Tarroja on löytynyt hiuksista , käsistä, lattiasta... Hän kutsuu niitä merkeiksi :) Tyttö pääsikin nyt isin kanssa Tiimariin ostamaan pakan tatuointeja. Nämä merkit on aika hienoja, tuumii Tyttö. Ja kesti pesunkin. Käsiä koristaa nyt perhonen , kirsikka, tähti ja jalassa on sydämet.

Minulla on yksi tatuointi , tyttäreni nimi. Elokuulle on varattu uusi tatska aika, arvaatte varmaan millainen tatska tulee tytön nimen jälkeen? Onko teillä tatuointeja, kelle ne sopii? Vai onko ne Big No No?

Kivaa viikonloppua!

Ps. Kivaa , että uusia lukijoita on tullut mukaan <3 älkää ottako liian vakavasti kirjoitusvirheitä tai muutakaan hömppää. Welcome!

3 kommenttia:

 1. Kivoja merkkejä :). Meillä liimattiin tarroja paperille ja äidin kanssa sitten harjoiteltiin niiden leikkaamista irti. L oli kovasti mielissään, kun pääsi saksimaan.

  Mulla ei ole tatskoja eikä varmaan tulekaan. Mutta sopii niille, ketkä semmoisen itselleen haluaa :).

  Ja ei oteta vakavasti, näin on hyvä :) <3!

  VastaaPoista
 2. Me ostettiin tytölle tarrakirja kun pelkäsin just et mistä kaikkialta niitä mahtaa sit löytyä. Kohtalaisen hyvin siellä kirjassa tarrat pysynyt.

  Itselläni on kaksi pientä tatuointia ja haaveena vielä ainakin kaksi. Itse tykkään kovasti ja miehellekkin haluaisin, mutta hän ei halua. Tatskat jokaisen oma juttu :) On mun äidilläkin ja hän lähestyy jo 70v. (ja tatuoinnin hän on ottanut joskus 50 ikävuden jälkeen, samoin kun nenäkorun :)..

  VastaaPoista
 3. Juuli, joo askartelu on täälläkin suosikki puuhaa. :)

  Marluska, Just mietinkin missä olet :) Ei uusia juttuja blogissasi. :) Nautihan kesästä. Kiva kuulla , että äitisi on noin rempseä , sopii varmana. Mäkin tykkään tatskoista ja aina joku suunnitteilla. Onneksi en tosiaan kaikkia suunnitelmiani toteuta. Sopii varmana kaikille , ketkä meinaa laittaa :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3