31. heinäkuuta 2013

Vaippa pylly!

Vaippa pylly on sellainen joka on vasta syntynyt tai kaksi - vuotias. Vaippa pylly pömpöttää pikkaisen. Vaippa pyllyjen on helppo pyllähtää satuttamattaan itseään. Vaippa pyllyjen on saatava puhdas vaippa usein. Jos vaippa pylly on onnellinen se nauraa lujaa. Jos vaippa pylly on hoidettu hyvin se nukkuu ja tuhisee koko yön. Pylly pyörii puolelta toiselle kontatessa :)


JUMPSUITE/FILEMON KID Sain yhteyden oton blogiini,  Muumi vaippojen valmistajalta joka halusi tehdä kanssani ( ja lasten tietty ) muutaman yhteistyö jutun. :) Suostuimme tietysti , siitä lisää piakkoin!

So Exited !


6 kommenttia:

 1. Ihana toi jumpsuit, meilläkin korallin värisenä Sirpalla;) Just tajusin etten oo sun lukija eikä sun blogi oo mun sivupalkissa vaikka ahkerasti selailen! Korjaan pian tilanteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Ihanaa kun liityit mukaan. Sulla kiva blogi kans <3

   Poista
 2. Ihana tuo leijona jumpsuitissa ja söpö on tietysti myös sen käyttäjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo jumppis on ihana, kivan kapee malli, aijoissa silti jo käyttöön hihoja voi kääntää vähän. Pitäisi tulla ainakin pikkuOtukseen nyt syksyllä, mustana <3

   Poista
 3. Mun oli pakko kans tulla vaan kehuun tuota vaatetta, aivan ihana!! ja samalla tietysti tommonen söpöläinen sen sisällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos. Toi jumppis on ihana , ja näin syksyn kynnyksella ihanan pehmee ja lämmin ulkoiluunkin. Poika on mun söpöläinen <3

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3