13. heinäkuuta 2013

Vihreä Mini Rodini, vehreä kesä.

Tällaisia viikonloppu fiiliksiä meidän lapsukaisilla, paljon ulkoilua, vettä ja nurtsilla menoa. Niin ja rakkaalle vauvallemme puhkesi eilen eka hammas. Terävä sokerin palanen pilkottaa alarivissä. Lisäksi Poika nousee heittämällä tukea vasten ja laahaakin itseään kokoajan sohvan vieressä. Uskomatonta kuinka nopeasti hän kehittyy, kokoajan uutta ja uutta. Ikää Pojalla on kuitenkin vasta seitsemän kuukautta. Tytölle tuli ekat hampsut kahdeksan kuukauden iässä , tukea vasten Tyttö nousi vasta yhdeksän kuisena. Osasin hampaita jo vähän odotellakin, vaikkakaan mitään kitinää tai pahan tuulisuutta ei ole ollut ilmassa.
Pojalla: Haalari / Mini Rodini. Pipo / Hm. Tytöllä pipo / Raida

Mieheni lomaillessa  me aikuiset otettiin eilen oikein huippu irtiotto lapsi-arkeen ja koti askareisiin. Olimme rumpali kaverimme keikalla alku illasta. Myöhemmin suunnattiin terassille , joimme kylmiä juomia ja nautimme ystäviemme seurasta. Myöhään meni , mäkin kautta hotelliin yöksi. Kerrassaan rentouttavaa. Aamulla oli kova ikävä näitä pikkuisia. Nyt jaksaa taas :) Meillä on vielä reilu viikko isin lomaa jäljellä. Muutama isompi ohjelma numerokin vielä mahtuu suunnitelmiin. Sää on ollut ihan huippu hyvä ja ollaan nautittu. Ihania muistoja on paljon tallentunut myös kameraan. Lisäksi ei niin kivaa on se , että minulle on tullut ainakin 2-3 kesä-kiloa. Aaaarggh. Pitäisikö ressata?
2 kommenttia:

  1. Uskomaton vesseli - meillä ei todellakaan nousta tukea vasten vaan pyöritään vaan ei edes ryömitä. Olen miettinyt, että kun on niin monta sylittelijä ja ei ehdi paljoa lattiall, että hidastaakohan se (tytöt aina sylittämässä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan , että nämä on vaan niin yksilöitä , jokainen ajallaan. Meidän Poika ei ole kyllä syli-vauva , vaikka välillä mun jalkaa vasten syliin päin kipeeäkin ;) ihanuus !

      Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3