15. elokuuta 2013

Converse , yhdet suosituimmat?

Kuinka monella teistä on Converset, entä lapsillanne? Miten ne on niin suositut sesonki sesongin jälkeen? Mikä hienointa , kesto suosikkien lisäksi joukkoon tulee aina jotain uutta.

Keräsin kollaasin Babyshopista , uutuuksien saapuessa viime viikolla, huomasin nopeasti tiettyjen kokojen hupenevan. Myös valkoiset ja mustat myydään nopeasti loppuun. Pojalle hankittiin syksyyn mustat conssit 
Stockalta. Hamusin kylläkin noita "flip in" Converseja , mutta niitä ei ollut saatavilla näinkin pieneen jalkaan kuin 21.
POJALLA, KENGÄT / CONVERSE HOUSUT / POPUPSHOP PAITA / PO.P 


Nyt odotellaan sitten vaan milloin Poika alkaa kävelemään... This shoes are made for walking...
10 kommenttia:

 1. Meiltä löytyy vinopino consseja,niin äidillä kuin pojallakin :D en oikein tiedä miten juuri niitä kenkiä on tullut hommattua niin paljon,ainakin ne on mielestäni hyvän näköiset ja aikas mukavat jalassakin! :)

  VastaaPoista
 2. No niin niitä tahtoo löytyä , itselle ne on ainakin kivat jalassa. En tiedä sit lapsista , eivät ole valittaneet ;)

  VastaaPoista
 3. Mä olen vältellyt Converseja parhaani mukaan. Jotenkin haluan uskoa, ettei niissä ole mitään sen ihmeellisempää kuin ensimerkiksi Mustangeissa. Onko? ;) Voi olla, etten enää pysty kauaa välttämään, kun tyttökin alkaa pikkuhiljaa olla aina vain merkkitietoisempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe , en minä tiedä mikä niissä kiehtoo. Ei ainakaan hinta :) Onneksi olen kivalla alella löytänyt ne lapsille ;) Se niissä on hyvä puoli , että soveltuu asuun kuin asuun, ovat minusta mieluisat lapselle, ja nuo mustat eivät ainakaan paljasta likaa ja kulumisen merkkejä heti. Ne on myös sopivan unisexit :) Eli kierrättämään kierrättämään. Tykkään itsellä niistä ihan lättänä pohjista :)

   Poista
 4. Mulla on itsellä Converset, mut lasten tennarit on henkkamaukka kamaa. :) tykkään kyllä omistamien tosi paljon, tänään viimeksi koko päivän jalassa. :)

  VastaaPoista
 5. Meil oli pojalla kans eka ihanat harmaat hankka maukalla, niissä oli joku harmaa tarra ylhäällä joka ei oikeen pitänyt ja kengät lensi jalasta. Parasta on se , että pikkuinenkin antaa pukea nuo jalkaan ja ne saa tiukalle tarpeen vaatiessa.


  Mä haluisin valkoiset conssit itselle seuraavaksi ;)

  VastaaPoista
 6. mulla on consseja itselle vino pino kymmene vuoden aikana kertyny, selkävaivoja on ja oikeestaan ainoot kengät mistä selkä tykkää ja ihanan rokkenroll, kun näköjään yritän olla ikiteini :D Lapsille en niistä hirveesti tykkää,minusta ne ei vaan oo lasten kengät, älä kysy miksi, en mä tiedä :D On niillä parit kyllä...Reima merkin tossut niillä on ja ne ihanat, oikea lasten merkki. Ne henkkamaukan tossut oli kaikilla muksuilla meillä kans, kivat värit ja näin, mutta jotenkin epäilen et aika huonot jalalle....?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikiteini tai rock n roll , molemmat sopii mullekin , pinoksi asti niitä ei ole sillä luovun aina joistain ... :) Meillä on Anydylläkin conssit ja tykkään :)

   Lapsilla tosiaan ne käy hyvin yksiin kaiken kanssa, Pojalle äijämäiset ehkä ja tietty tyylikkäät, Tytöllä on ne pinkit jotka vaan oli niin suloiset. Reimat on kans jees . Ehkä ne tossut seuraavaksi. Henkka maukat ei pysyny jalassa, eikä se kai kenkäliike niinkään ole. :)

   Kivaa viikonloppua Lotta ja muksut <3

   Poista
 7. kiitti! nyt täällä taas lukemassa! Kivoja postauksia! Susta on tullu kyllä hyvä blogisti :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3