29. elokuuta 2013

Drop 2 from Mini Rodini + SALE CODE

Tässä kollaasia meidän hankinnoista. Jäävuori eli Mount - kuosi ihastutti molemmissa väreissä kovasti. Pinkki setti on Tytölle ja Pojalle on hankittu sitten leggarit ja body mintunharmaana. Toisiksi mieluisin on ehkä tuo lumileopardi a.k.a Snow Leopard , toivotaan , että tuossa mallissa hankkimamme koko menee nappiin , sillä joskus collepaidat sattumoisin ovat naftihkoa mitoitusta. <3 Pahoitteluni huonosta kuvanlaadusta , program called paint ei ole paras ystäväni , toisin kuin visani. Lompsa kiittää siis. Hei mitkä on teidän suosikit?

Ja vähän jännää aina tuo tilaaminen netti putiikeista. Missä avainlukulistat, kello 10 koneelle, lapsille puuhaa siksi aikaa. Aivan kamalaa , mihin tässä vielä joutuu ;) Mut hei , nopeet syö hitaat , sain monta monta lemppari vaatetta , jotka nyt ovat jo loppu , sold out. Rodinit sentään!


KUVAT : BABYSHOP.FI  LASTENPUOTIKUPLA.FI  PIKKUOTUS.FI 

KAKSIKUNINGASTA TARJOAA -15 % ALEA KAIKISTA MALLISTON VAATTEISTA AINA SYYSKUUN LOPPUUN ;) KOODILLA : KANTIS

8 kommenttia:

 1. Meidän suosikit oli tästä erästä hepat, ketut ja pandatoppa! :)) Pakettia odotellessa sitten vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo , arvaa vaan kuin pakettia odotetaan, onneksi viikko on ollut lämmin ja bodeissa tarennut , joten eikai topalla niin kiire ole ;) Hengen hätä ainakaan ;) Toisaalta pakko hankkia nt jos meinaa saada.

   Poista
 2. Lataapa Picasa koneelle, se on helpompi kuvankäsittelyohjelma :)! Mutta kyllä tuostakin selkoa saa <3!

  Meille tulossa sitten kans vähän suunniteltua enemmän: leopardeja, kettuja, vuoria ja heppoja.. Hih ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Picasakin , mut joo en ole tähän tarkoitukseen aikoihin käyttänyt ja ohjelma täynnä sontaa ;) Mut joo , en vaan leikannut nyt tuota kuvapohjaa oikeen kokoiseksi... :) Mut tästäkin näkee ja usein mobiililaittella jotenkin parempi... Nooh ensi kerralla sitten..

   Ihania löytöjä varmasti teilläkin <33

   Poista
 3. Mä olen käyttänyt picmonkey'a, suosittelen! Toimii netissä, myös ilmaisversiona, on nopea, helppo, selkeä ja luotettava. Ostin itse jäsenyyden kuitenkin, sitä käyttää mieskin työjuttuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Maria , kiva sinustakin kuulla :) nähdä!! Joo pitääpä testata , oon saanut paintilläkin suurimman osan toimimaan ... Mut kokeilen tuota seuraavissa kollaaseissa , rakastan jotenkin copy pastettelua, mutta haka en koneella tai tuossa kuva-jutussakaan ole, enkä jaksa opiskellakaan, ei siis nörtin vikaa ei tippaakaan ;)

   Ihanaa syksyä teille muutes!!

   Poista
 4. Minä vaan ruumaan ja tuumaan, jään varmaan vielä ilman. Kivat poiminnat sulla, heppamekkoa ajattelin meidän tytölle, jos kelpuuttaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt lauantain kunniaksi heppa mekkoa klikkaamaan , tiedustelet tietty ensin tytöltä ... Huisin paljon oli kivoja kyllä mallistossa. Huh Huh :)

   Ihanaa viikonloppua Satu ja lapsoset!

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3