12. elokuuta 2013

Illan tullen oli syksy...

Iltasella käveleskelimme vielä puistossa, katsokaa , kuinka jo jokunen lehtikin on tippunut puusta maahan. Tyttö sanoo lehtiä maassa roskiksi. Melko roskainen vuodenaika siis tulossa. Ilma oli kolea. Mielikin vähän haikea, sillä kesä alkaa olla nyt ehkä kuitenkin taputeltu.

Äkkiä kotiin, sillä haimme postista matkalla pikkuOtuksen paketin. Lapset olivat jo hieman syys-väsyneitä tai muuten vaan naatteja , että ihan kauheena en kuvia saanut , mutta muutamat makupalat <3
1.TYTÖLLÄ PIPO JA SUKKIKSET / RAIDA HUPPARI JA KENGÄT / MINI RODINI 2. TYTÖLLÄ PAITA / MO´1 1.POJALLA JUMPSUITE/POPUPSHOP KENGÄT/ CONVERSE 2.POJALLA HOUSUT JA HUPPARI / MO´I


"Titityy paita" ja paljon riemun kiljahduksia uusissa vaatteissa :) Lisää inspiraatiota vaatemerkki Mo´i:n omasta blogista !6 kommenttia:

 1. Ihania nuo ulkokuvat :)! Mies ei tosiaan ole mikään lintunen enää! Vaikka masu slimmi onkin, hih

  Vaatteet näyttää kyllä ihanilta päällä, varmaan pakko sortua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo , ei Miehen profiili olekaan lintunen ;) Kyllähän sen jo vaakakin kertoo , kovasti menossa kymppi rikki ;) Mutta mutta , murua rinnan alle ei mene paljoa :)


   Vaatteet on kivat , mihin kaikkeen sitä vielä sortuukaan ?

   Poista
 2. Kiva paketin sisältö oli, eli hyviltä näyttää Moin vaatteet! :)

  Samaa syksyistä tuulta olen minäkin tässä haistellut. Kai se pitää huomenna laittaa töihin pitkät housut jalkaan, ei varmaan mekolla paljain säärin selviä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä auringon paisteessa vielä hyvin tarkenee , tuskaisen kuumakin ollut :) Mut jos tuuli puhaltaa , niin mieti sitten uudeleen :)   Kiitos !

   Poista
 3. Ihanat lapset, ihanat vaatteet! <3

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3