9. elokuuta 2013

Muumit päälle ja arvontaa.Aamulla ensinmäisenä , illalla viimeisenä , no tietysti suukko ja hali, mutta myös kuiva , puhdas, pehmeä vaippa. Sain hetki sitten yhteistyö ehdotuksen Delipap Oy:ltä , diili kuullosti kivalta ja lähdimme mukaan. Äiti ( isi ) , taapero ja vauva testaamaan muumi vaippoja. Sanomattakin on selvää , että vaippoja ja lasten hygienia tuotteita kuluu todella paljon, näissä haluankin ehdottomasti vaalia laatua ja helppoutta sekä tietysti myös antaa vauvalle mahdollisimman hellää huolenpitoa.
Sitten testi-tuloksiin :) Saimme useita eri kokoja vaipoista , löysimmekin nopeasti sopivat vaipat molemmille lapsille. Täältä pääsee vaippojen koko valikkoon , joka on hyvin selkeä. Eri kokoinen ja ikäinen lapsi / vauva / vasta syntynyt tarvitsee tietysti eri kokoiset "pöksyt" . Meillä on taaperolla ollut jo pitkään housuvaippa , sillä se on ehdottomasti nopein vaihtaa tai ainakin helpoin pukea päälle. Poika kasvaa nopeaa vauhtia ja vaippa kokoja on kokeiltu jos minkä sortin. Osassa aijemmin testaamissamme vaipoissa teipit saa olla tosi löysällä, mutta haaruksiin tulee silti tiukan vaipan jättämät jäljet. Auh!!. Nyt kuitenkin Pojallekin löytyi sekä tarra vaipasta , että housuvaipasta sopiva koko, eikä hiertymiä tai muitakaan ongelmia tullut.

Tyytyväistä porukkaa. Sopivat ja pehmeät vaipat. Mitä muuta? Ihan uutena tuttavuutena otimme käyttöön monikäyttöisen hoitopöydän suojaliinan. Ihanan pehmeä , jossa myös imukykyä ( mahdollisen vahingon sattuessa  ;) )  Helppo ottaa tien päälle mukaan, jos vaipan vaihtoon ryhdytään esim. kyläpaikassa. Olen aijemmin törmännyt vain sellaisiin "paperi" suojiin , mutta tämä Helmi Babyn suoja on kyllä todella tasokas. Voisin lämpimästi suositella tätä vastasyntyneille kotiin, jolloin on oltava ehdottoman tarkka hoito-alueen ja alustan puhtaudesta ja hygieniasta. Me otetaan liina usein olkkariin tai makkariin mukaan , sillä hoitopöydällä Poika ei enää oikein viihdy. 

Helmi merkiltä löytyy siis laaja valikoima koko perheen hygienia tuotteita , kuten pumpulia, pumpuli lappusia, tops-puikkoja jne jne. Yllättävän paljon noitakin kuluu ja saa olla jos jonkin sortin koria missä niitä säilyttää. Mutta kukapa ei näitä pieniä suloisuuksia haluaisi helliä , joka ilta , joka päivä ja aina kun tarvis.

Lisä tunnustuksen haluaisin antaa siitä , kuinka Muumi vaipat eivät kuormita kaatopaikkoja vaan ne poltetaan energiaksi, fiksua , vai mitä! Täältä pääset lukemaan lisää, kuinka ympäristöystävällisiä vaipat ovat. :)

Ei kahta ilman kolmatta, testejä, suosituksia ja tietenkin arvonta. Kerro kommentti osioon miksi juuri sinä ( ja lapsesi ) haluaisitte voittaa Delipapin tuotepaketin? Paketti sisältää Vaippoja, ( jonka koon saatte itse määrittää) Helmen hygienia tuotteita kuten puhdistuliinoja yms. varmaan jotain kivaa muumi juttua lapsille. Anonyymit muistakaa jättää yhteystiedot. Saat arvontaan kaksi arpaa jos käyt kurkkaamassa Muumivaippojen facebooksivut , siellä on muuten paljon kivoja juttuja lapsiperheille. Kuten infoa kesä tapahtumista , leikkipaikoista, kerhoista yms. Kerro monellako arvalla olet mukana.

Arvonta alkaa heti ja päättyy tiistaina 13.8!

Ihanaa viikonloppua kaikille. Kiitos suloisista kommeteistanne mitä saan lukea päivittäin , oikein paljon tervetuloa uusille lukijoille. 

23 kommenttia:

 1. Voi miten siistiltä ja järjestelmälliseltä teidän kylppäri näyttää! Täällä haaveissa järjestys, huomisesta pihakirppiksestä on hyvö aloittaa tavaroiden hävitysprosessi! ;)

  t. Born Grown

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko tarvetta hoitolaukun täytteille, osallistutko arvontaan? Ja kiitos :)

   Poista
 2. Osallistun arvontaan, sillä vaippoja ja muita hygieniajuttuja ei vauvaperheessä ole ikinä liikaa! :) Kiva juttu tämmöinen arvonta!

  VastaaPoista
 3. Yhdellä arvalla mukana. Vaippoja muuta oheistuotetta kuluu vauvaperheessä hurjat määrät. Tämä tuotepaketti siis erittäin tervetullut! :o)
  villalaukka@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Yhdellä mukana!
  Meiltä löytyy kaksi muksua ja seitsenkuinen on vaipoissa. Vaippoja ja muuta oheishärpäkätte siis kuuluu ja puhdistuslappusia käyttää koko perhe :)

  VastaaPoista
 5. jee, meilläki muumivaippoja kestovaippojen kaverina :) Osallistun arvontaan!!

  VastaaPoista
 6. kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti mukana ja syy varmaan se, että aina on kiva testata jotain uutta, koska kaupasta tarttuu yleensä(aina) ne samat vaipat ja purkit. Kahdella arvalla mukana! :)

  VastaaPoista
 8. Muumivaippojen liputtaja osallistuu ehdottomasti. Elokuun lopussa syntyvälle vauvalle on yksi paketti, tietysti kotimaisia muumeja odottamassa kestojen ohella. Olisi mahtia saada testiin lisää ja käyttöön asti riittäisi niin mikäs sen huikeampaa. 3-vuotias sisko juuri opettelee kuivaksi. Kahdella arvalla mukaan, kuulutaan jo fb tykkääjiin.

  VastaaPoista
 9. Yhdellä arvalla mukana. Meillä vuoden ikäinen taapero vielä vaippoja jonkin aikaa tarvitsee ja niitä kuluu! Muumeja en olekaan vielä kokeillut... anu8@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Kahdella arvalla mukana. Meillä aloitellaan päiväkotiuraa ja vaippapaketteja saa siis kantaa melkein kaksin käsin kauasa - kotiin ja päiväkotiin. Muumivaippoja on käytetty ja niistä(kin) tykätään. Plussaa kotimaisuus ja se, että lapselle muumit ovat mieluisia hahmoja, niitä aina osoitellaan innoissaan ja yritetää hakea, että kuinkas se muumi oikein sanotaan. :) tsinnia (at) netti.fi

  VastaaPoista
 11. Kahdella arvalla mukana. Meillä on vaipoille yksi tehokuluttaja :) olisi myös kiva päästä kokeilemaan Muumi vaippoja, näitä ei olla vielä ehditty kokeilemaan

  VastaaPoista
 12. Yhdellä arvalla mukana ja siksi, koska vaippoja tarvitaan koko ajan ja pajonn ;).

  VastaaPoista
 13. Kahdella arvalla mukana. Muumeja meillä ei ole ollut käytössä, joten olisi mielenkiintoista kokeilla merkkiä. Tiina e-mail: stindet@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Kahdella arvalla mukana. Kotona melkein 3 kk ikäinen vauveli, joten vaippoja menee! :) T:Kerttu, ker2_(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 15. 2 arvalla mukana.
  Meillä on muumin housuvaipat käytössä ja hyviä ovat olleet. Istuvat hyvin ja pysyvät hyvin päällä.
  Vaippoja edelleen tarvitaan, kuten myös muita hoitotuotteita.
  Ja tykkään myös kun ovat kotimaisia tuotteita.

  taikaruu@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Koskaan ei olla muumivaippoja testattu, niin olisi kiva päästä kokeilemaan. Jos vaikka jäisi "vakituiseen" käyttöön meidän talouteen. Yhdellä arvalla mukana siis :)

  VastaaPoista
 17. Yhdellä arvalla mukana :). En ole aikaisemmin poikennut Pampers/Libero-linjalta, joten nyt ois hyvä tilaisuus kokeilla jotain muuta. Ja nuo kosteussuojamatot kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
 18. Yhdellä arvalla mukana :)

  Meillä ollaan käytetty ekojen viikkojen liberopissavahinkojen jälkeen vaan ja ainostaan pamperssia kun se on sopinut ja mä oon ollu laiska sen takia kokeilemaan uusia merkkejä.
  Nyt olis hyvä tilausuus kokeilla muumeja jos ne vaikka sopiskin sit paremmin!

  VastaaPoista
 19. Yhdellä arvalla mukana :) Meidän perheessä äiti on erityisesti hurahtanut muumeihin ja sitä alkaa löytyä jo yhden jos toisenkin tuotteen muodossa... heinousiainen@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Meillä vaippoja kuluu meidän vastasyntyneellä hurjat määrät ja kohta 3-vuotias opettelee kuivaksi, mutta vaipat vielä käytössä joten tarpeeseen tulisi!:) yhdellä mukana.:)

  VastaaPoista
 21. Kahdella arvalla mukana, tulisi vaipat tarpeeseen, esikoinen syntyy syyskuussa ja kaikkea maan ja taivaan väliltä on tullut hankittua paitsi vaippoja! No, nekin vielä kerkeää :D
  jenni piste hl ät gmail piste com :)
  -Adeletar

  VastaaPoista
 22. Yhellä arvalla mukana! Meiän elmeri rakastaa muumeja ihan tosi paljon, ja muumit on käytössä vaipoissaki ollu jo kauan! :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3