20. elokuuta 2013

Sisä puuhaaTein nopsaa pienen kollaasin jutuista , mitä mahdan hankkia tylsien sade päivien varalle. Se , että syksyllä tulee enemmän oltua sisällä , ei tietty ole meille äideillekään mitään kivaa. Itse olen ainakin sen verran mukavuuden haluinen , että ihan en lähde lätäkköön seisoskelemaan jos ei ole pakko. Ulkona olonkin on oltava nautinnollista ja mielekästä meille kaikille. Kovan tuulen keskellä paleltuu koko porukka , sanon minä. 

Siispä kun aamulla on lasten lempi leikit leikitty ja aloitettu taas uudestaan , on laulettu ja höpötelty , autettu äitiä tietysti koti-töissä , olisi ihanaa tehdä jotain , mitä ei ihan joka päivä tehdä. Vähän ollaan Tytön kanssa kokeiltu sormivärejä, värityskirjaa, niin ja viimeksi eilen hän auttoi minua lyhentämään 4 verhoa!! Kuinka hienoa!

No siis , kollaasista löytyy, muistipeli, tuossa kyseisessä muistipelissä ainakin kehutaan korttien kestävyyttä ja varsin mielenkiintoisia ja kivojakin kuvia pitäisi olla. Edellisen muistipelin Tyttö söi alle 1-vuotiaana , joten uusi olisi kiva. Ennen kun ehdin hankkimaan tuollaisen , ollaan pelattu muumi muistipeliä, kuka lapsi ei tietokoneistä tykkäisi , kannattaa kokeilla. Paperi eläimiä ja pehmo tikru kuullostavat äidille jo hiukan haastelliselta, onneksi paperi eläimiä tulee paketissa useampi, ettei haittaa jos ei ihan onnistukaan kaikkien väsäämisessä. Tuon tikru pehmon teen joku päivä vaikka väkisin ja lapset saavat tietty avustaa. Teipeillä on kiva leikkiä 2-vuotiaan kanssa, viimeksi liimailtiin synttäri kortteja seinälle. Teipeillä keksii mitä vaan puuhaa ja lapselle se on varsin mieluisaa. Postikortteja tykkään lähettää ihan hirmuna, yleensä lähi-sukulaiset saavat lasten kuvia kortin kera ja kortissa on tietysti ainakin taaperomme käsialaa.4 kommenttia:

 1. Mä just viikonloppuna leikkelin nuo Mibon eläimet, vielä pitäis liimata :). Tuo ompelutyö vielä odottaa.. Ompelukoneen esille ottaminen on muka niin iso homma, että koitan kerätä muitakin ompelujuttuja ja tehdä kaikki kerralla. Ei kovin hyvä tämäkään, nimittäin viimeksi jäi sitten pehmo tekemättä, kun aika loppui..

  Mekin maalattiin sormiväreillä yhtenä iltana, suosittelen isiäkin hommaan mukaan. Ainakin jos molemmat lapset maalaa.. Huh sitä sotkua!

  Eli samoilla mennään ja vein muuten tuon palapelin Sipelle synttärilahjaksi, eli kyselepä sieltä käyttökokemuksia ;).

  VastaaPoista
 2. Me ollaan koristeltu pahvimukeja teipillä , tytöllä tietty omat teipit :) Joo sormivärejä ei jaksa ainakaan illalla levittää esille ;))

  Niin siis muistipelin veit Sipelle? ;) Kokeilitko muumi muistipelii linkistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siis muistipelin :). En kokeillut muumia, jäi linkki huomaamatta. Ehkä huomenna testataan tytön kanssa! Nyt äitillä ei enää huvita leikkiä.. ;)

   Poista
  2. Toi on huippu tuo muumi , Zoe ihan innoissaan ku näkyy sama "kaksi kertaa" :))

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3