15. syyskuuta 2013

Aamulla niitä oli enemmän...

Yöllä Poika heräsi huutaen eikä kirkuminen loppunut helpolla. Kirkuminen ja huutaminen ei ole ollenkaan meidän veikeän vesselin tapaista. Poika tunnetaan perheessämme nimellä Mies ja on todellakin nimensä mittainen. Mies kestää hyvin siskon leikeissä , ei ole moksiskaan kun lelut viedään kädestä tai tönitään kumoon, pillitystä ei saa aikaan edes se , jos äidillä kestää ruoka valmisteluissa, jären pitkä pinnainen tyyppi. Mutta mutta , aamulla hampaita oli kaksi lisää, minun pienen vauvan ylärivissä. Pidin kiinni kädestä kun hän minua eniten tarvitsi..
POJALLA PIPO/AARREKID VILLATAKKI /GIRANDOLA VILLALEGGARIT / H&M  KENGÄT / CONVERSE


Onneksi pientä välikohtausta lukuunottamatta nukuttiin loppuyö hyvin. Hampsuja on Pojalle tullut nyt kovalla tahdilla , mutta antaa tulla , hyvä niin :) 

Pojan hymy on niin valloittava , kun sokeripaloja on suussa . Onko teillä aiheutunut paljon yövalvomisia lasten hampsujen tulon aikaan? Meillä tämä oli Pojan kohdalla eka yö , kun kipuja oli. Tytölle annettiin lääkettä aikoinaan ja hän muuttui aina tukkoiseksi hampsujen tullessa. Mutta näin me äidit selvitään, kaikesta.8 kommenttia:

 1. Meidän pikku miehellä (minäkin miehittelen ; ) ) on kuusi hammasta jo suussa. Tytöt saaneet hamppinsa myöhemmin lähelle vuoden ikää ja ainakin vanhin huusi ensimmäisiä hampaitaa. Muistan sen niin elävästi, kun oli kaksin tytön kanssa kyllä reissussa ja yöllä ihmettelin mikä hätänä. Poikaa ei oo hampaat hetkauttaneet ja on saanut ne tosiaan paljon siskojaan aikaisemmin.
  Ompa teidän miehellä ihanan miehekkäät vaatteet päällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies kantaa vaan vaatteita niin Miehisen hyvin , sillä sekä takki , että housut on siskon vanhoja ;) mut sopiihan nuo pojalle hienosti, kiitos siis <3

   Meilläkin on 6 legoa tullut nyt läpi ja tosiaan aikaisemmin kuin siskolla. Tytön 1 vee kuvassa on 2 pientä napsua alarivissä ;)

   Poista
 2. Voi miestä <3! Mutta en voi uskoa, että yhdessä yössä oli tuska ohi? Mä nimittäin huomasin eilen S:n suussa yhden uuden hampsun ja hän on heräillyt pari viikkoa ;). Ja nyt nukkunut taas, joten luulen, että puhkeava hammas valvottanut..

  Mutta onhan nää kaks niin erilaisia, meillä huudetaan heti ja kovaa, varsinkin, jos ruoka viivästyy ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja munkin piti sanoa, että ihanat vaatteet miehellä :)!

   Poista
  2. No toivotaan , että sielläkin oli puhkeava hammas , eikä tarvitse olkkariin lähteä herättelemään. Joo hampsuja on nyt kuusi , eikä koskaan ole kitissyt tai heräillyt. Heräilyt loppu siihen kun maito toistamiseen lopetettiin :) Toivotaan , että jatkuu näin. Hammaspuhkeamisenhan ei pitäisi sattua tai vaatia lääkkeitä, mut onhan se inhottavaa varmasti...


   Kiitos.

   Poista
 3. Oi, pikku sokeripala hampaat!! Ihanaa :D

  VastaaPoista
 4. No voi pientä ihanaa miestä, ei ihme, jos on vähän huudattanut yöllä!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3