21. syyskuuta 2013

Gugguu , uusi yritys.


Keväällä paljon suosiota saanut vaatemerkki Gugguu on julkaissut syys-uutta muutama viikko sitten. Me hankimme Gugguun uutukaisia viime keväällä heti suoraan Lapsi Messuilta. Ihastuin jo silloin selkeisiin linjoihin ja väreihin joita voi yhdistää arkisessa käytössä mihin vaan vaatteeseen. Pettymykseksi kuitenkin keltaiset vaatteet eivät kestäneet pesuja juuri ollenkaan. Nukkaa ei niinkään tullut pintaan , mutta raikas , pirteä ja laadukkaan hohdokas keltainen muuttui nopeasti pesuissa harmaammaksi, hohto tiessään , pian näin häilyvää tummaa vaatteissa, likavettäkö imaisseet? 

Reklasin tuotteemme Gugguulle ja saimme pian vastauksen. Keltaisen kankaan laadussa on ollut ongelmia ja sitä ovat moittineet monet muutkin. Saimme siis hyvitykseksi uudet trikoopantsit ja Tytölle topin. Vaatteet saapuivat meille melko pian uuden erän myyntiin tulosta. Laatu on käsin kosketeltavan hyvä. Pesuja ei vielä ole tehty , mutta uskon , että tässä on nyt kyseessä kuin eri tuote. Let`s see. 

Ihastuin uudelleen keltaiseen. Sopii pojalle kuin nakutettu. Kivat ykstyiskohdat ja löysä malli kapeine pohkeineen on ihana <3


WE love this pants!POJALLA HOUSUT / GUGGUU BODY/MINI RODINI

Saimme molemmat tuotteet kokoa isompana kuin viime keväiset. Housujen malli on kerrassaan niin upea , että vaikka tykkäänkin Gugguun legginsseistä on tämä trikoopantsi kyllä todella mukavan mallinen. Uutuudet löydät täältä.

Mutta, olisitko sinä valmis maksamaan jumpsuitista yli 80e ? Hintavia ovat ... Mutta toivottavasti näissäkin laatu korvaa määrän.


6 kommenttia:

 1. Ihana keltainen. :)
  Meillä on kanssa keltaista, pipona joka oli ekan pesun jälkeen harmahtava. Mutta en niistä valitellut kun hyvityksenä saimme. Saimme myös gollege housut, ne ovat olleet kyllä aivan ihanat. Monen pesun jälkeen edelleen pehmeät mutta jämäkkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin joo saitte sen vetoketju hyvityksen kautta vai mikä nappi se oli? Toivotaan , että nyt nämä ovat pitempi ikäsiä :)

   Poista
 2. Noi trikoopantsit on kyllä ihan huipun malliset!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti , ja kiva ryhdyn kasaamaan juttuja :)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3