11. syyskuuta 2013

Ikean Stockholm mattoMonien mietintöjen ja klikkailujen jälkeen haimme ystäväni kanssa meille Ikeasta tämän blogimattonakin tunnetun Ikean Stockholmin. Matto on kerrassaan passeli meidän suht suureen olkkariin, koko 170x 230 . 
TYTÖLLÄ LEGGINSIT / MINI RODINI PAITA/BOBO CHOSES POJALLA LEGGINSIT / GUGGUU BODY/MINI RODINI 


Leikit sujuu kivasti matolla. Matto on helppo imuroida ja pitää siistinä. Kudottu villamatto kutisee kuitenkin pikkaisen paljaan ihon alla. Onneksi puklaus kausi on molemmilta pirpanoilta jo takana päin , eikä kalusteita niin enää tarvitse vaalia. Seuraava operaatio onkin sohva. Musta divaanimme on jo aikansa elänyt , mutta palvelee toki vielä. Mieheni mielestä sohva on vielä aivan okei, eli kovin pian uutta sohvaa ei ole tulossa ;) Olkkarissa on muutenkin paljon mustaa ja valkoisa , sohvatyynyjä , vilttejä jne. Joten kokonaisuuteen olen aivan tyytyväinen. :) 

Jos kaipaat musta-valkoista , hyvää perusmattoa olkkariin tai vaikka lastenhuoneeseen , niin Ikealta näitä saa. Henkilöautoon mahtuu isompikin matto , kun vain poistaa maton sisällä olevan rullaputken ;) ja taittelee maton takakonttiin! 10 kommenttia:

 1. "Henkilöautoon mahtuu isompikin matto , kun vain poistaa maton sisällä olevan rullaputken ;) ja taittelee maton takakonttiin! "

  =D kuolen nauruun! Voisivat ikean sivuillekkin lisätä ton tiedon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut näinhän se menee. Saisivat Ikelta sponssata mua ,kun jaan tätä kultaakin kalliimpaa tietoa :)

   Poista
 2. Kiva matto, haluisin meillekin jonkun, mut eka Lucan piti oppia sisäsiistiksi ja kohta tulee vauva, että hetken jos vielä oottelee uuden maton kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo , ei ehkä tuohon saumaan kannate , tosin ei nuo kaikki kauheen kaliita ole, onhan se hyvä et ryömijällä on siisti alusta missä pelata ;)

   Poista
 3. Tuo on kyllä ihana matto :)! Minusta tosin suht työläs pitää siistinä, vaikka meillä varmaan tuo karvaturri hieman vaikuttaa asiaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä imuri rullaa , mut kyllähän tuossa karva näkyy heti.. Kiva fiilis kuitenkin tulee tuosta.

   Poista
 4. Mä mietin tuota myös :) Päädyin sit kuitenkin siihen toiseen mustavalkoiseen joka esiintyy tossa, siellä viimeisessä kuvassa http://rullallallei.blogspot.fi/2013/08/kuvitusta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käympäs kurkkimassa. Syksy on kai uudistusten aikaa :)

   Poista
 5. Meilläkin olisi hakusessa uusi matto olkkariin, kun nykyisestä irtoaa niin paljon höytyvää, niin sitä tuntuu olevan joka paikassa.. :/

  Kiva matto! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kiva. Ja suht halpa... Joo mustakin tuntui et Pojan herkkään ihoon ( varsinkin kasvoissa ) se vanha oli jo niin pölypallo. Vaikka kuinka imuroin sitä ja höyrystin ... Ihana tää on !

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3