22. syyskuuta 2013

Lapset sanoo

Poika on oppinut käyttämään ääntään lähi aikoina paljon. Voi , että minä voisin kuunnella tuntikausia tuota hänen pälä pälä - tystään. Hiljainen napero ottaa paikkansa haltuun keskusteluissa. Kun vauva puhuu niin kuunnellaan. Tyttöä naurattaa. Ma ma ma ma ma ma ma ma ja sitten lennosta vaihto pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa ja mikä parasta hän sanoo vau-va.  Ja minä aina ajattelin , että pojat oppii kaiken myöhemmin...Huomatkaa Pojan kuvassa , syysloma teemamme mukaisesti , leikitään käpysillä <3


Olin tänään pyykkäämässä ( kuten aina puolilta päivin ) , tuumasin siinä itsekseni, että argh , en edes mitenkään vihoissaani , kuhan vaan puhallutti. Tyttö on tuosta hetkestä lähtien tiukan paikan tullen hokenut argh:ia , tosin hänen versionta on kraak ( kraak kraak kraak kraak ).


Toinen keissi sattui tänään ,  kun ulos mennessämme huomasin oven karmissa jotain , tyyliin sosetta , uhups, sanon joskus rumia sanoja ääneen, " Mitä shittiä tuossakin on ? " Ei paha eihän? Paitsi , että Tyttö osottelee nyt keittiössä tahroja ym. moskaa : sittiä sittiä sittiä , no parempi kuin vee-sanaa huutelisi. Ehkä tuo uhontuu... Niin ja pyyhin kaikki tasot ja pinnat joten shittiä , ei nyt pitäisi enää olla missään :))

Kommellukset on ihania. Lasten kanssa on kiva nauraa yhdessä. Jutut unohtuu yleensä nopsaa , mutta onneksi uusia kivoja juttuja ja näitä oppimisia tulee. Päätin nyt kirjoittaa blogiini kuinka minua on huvittanut tänään tämmöisten lainejen merkeissä... 

Rakkaat on nyt unilla ma ma ma ma , nati nati.


4 kommenttia:

 1. Ihana tuo "kraak" :D Hassua, miten kaikki aina matkitaan, ja varsinkin ne mitä ei pitäisi ;))

  VastaaPoista
 2. Lasten kanssa aina sattuu ja tapahtuu :) Meillä kanssa pari kertaa sattunut että vahingossa lipsauttaa jotain mitä ei niin välttämättä tarvisi matkia :) p.s. nuo pinkit lumileopardi pöksyt on tosi mageet :D

  VastaaPoista
 3. Tuo vauvojen ääntely on kyllä musiikkia korville <3! Meillä ainut sana vielä äiti, tai ätä, tai olin tänään kuulevani myös Lillin :). L:llä oli tässä iässä jo kymmenkunta sanaa, joten meillä pojan kielellinen kehitys tulee vähän perässä. Kävelemään lähti kuitenkin 6viikkoa siskoa aiemmin, joten tasoissa ollaan ;).

  Ja ihania sattumuksia siellä :D. Meillä L nykyisin komentaa Lucaa sanomalla "Turpa kiinni!". En ole tuosta niin kovin mielissään, mutta mistä lie oppinut ;)?

  VastaaPoista
 4. Annika : Joo kraak on ihan kiva :) Hassu !


  Miltsu : Joo nuo byysat on aivan ihanat , meillä on niihin collarikin , niin ihanan ehmeetä ja lämmintä ovat <3 Ja kyllä , ei vi välttää näitä hassuteluja. Ja joo, tosiaan joskus lipsahtaa... Ei auta..
  Juuli: Se on , aivan ihanan kuuloista, yht äkkiä vaan alkoi. Meillä kans Zoe osasi vuoden iässä n. viis sanaa, ainakin, ( auto, äiti , lamppu , kakka, mitähän muuta... ) Noo vuoden ikään on pojalla vielä matkaa joten ei voi erä pyykkiä pestä vielä ( meillä siis ) Aika samoja kyllä.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3