27. syyskuuta 2013

Mamin pikku pingviinit sade asuissa.

Yyy , kaa , koo , yyy , kaa , koo, pingviinit on täällä joo ;) 


GIRL WEARS : BEANIE , RAIN JACKET / MINI RODINI BAGGY PANTS / POPUPSHOP SHOES / POLARN O. PYRET BABYBOY WEARS: BEANIE , RAIN JACKET / MINI RODINI PANTS / LINDEX SHOES/ POLARN O. PYRET


Sateen sattuessa seurat pidetään sisällä, kuuluu sanonta. Mepä ulkoillaan , satoi tai paistoi. Lapsilla on molemmilla ihanat sadevaatteet. Laadukkaissa ja muutoinkin toimivissa takeissa on hihoissa säätönappeja , irrotettavat huput ja taskuja. Malli on pitkä , joten se tulee hyvin koko selän pituuteen. Pojalla koko 80/86 , joka ehkä himppasen reilu tuosta kauluksen mitasta, kuten monet muutkin näin pienten takit. Tytölle koko 92/98 on soppeli. Alle laitoimme trikoopaidat ja villatakit. Tarkenee , eikä tarvi pelätä sadetta.

Sateen alkaessa, Tyttö sanookin , sataa vettä. Sen jälkeen hän alkaa luettelemaan kehonsa eri paikkoja mihin sadepisarat osuvat , yleensä ensin on nenä , kädet, suu ja niin ees päin :)


Sateella tai auringolla varustettua kivaa päivää kaikille <3


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tytöllä on kyllä noita letkautuksia , mutta kivaa kun ei sade haittaa vaan siitäkin on iloa. :)

   Poista
 2. Nuo on kyllä ihanat, mua alkaa koko ajan haluttaa noita enemmän ja enemmän. Mut meillä L ei kyllä ole sateen ystävä, tänään lähdettiin kuitenkin ulos vaikka satoi, ja eihän hän voinut koskea mihinkään, ennen kuin äiti kuivasi paikat ;). Ja muutenkin oli hankalaa, joten ehkä pinguille ei tarvetta ;)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo , pinguille on aina tilaa kaapissa, ja käyhän nuo vk takkina vaikka ei pisaroista tulisikaan, ei tarvi varoa märkää hiekkaa tms. Lähinnä menee varmaan tarhaan jossa tykkäävät noita pukee.. :) Mut onhan nuo syötävän suloiset.

   Poista
 3. Ihania kuvia! Satoi tai paistoi, niin ulkoillaan meilläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. :) Niinpä täälläkin. Kivaa viikonloppuu!

   Poista
 4. Ihanat asut ja lapset! <3 Olen nyt syksyn tullen laiskistunut ulkoiluissa kun lapset kuitenkin ulkoilevat pk:ssa paljon... Niin eipä kyllä montaa kertaa olla sateella ulos jaksettu lähteä, äitiä lähinnä on laiskottanut... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hop HOp. Ei vaiskaan , katotaan miten mun käy kun palaan duuniin ;)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3