24. syyskuuta 2013

Molo Kids talveen.

Tässä meidän Tytön talvi kamppeita. Mitä kokemuksia teillä on Molo Kids:n puvuista? Minun mielestä se on helppo pukea päälle , tosi joustava ja kevyt. Vaikuttaa kyllä lämpimältä ja ihan kivan näköisiäkin ne on. Meidän 2 - vuotiaalle Tytölle on haalari koossa 98, hälla elopainoa noin 12 kg ja senttejä 87cm. 


ASUSTEINA KUVASSA HANSKAT / MOLO KIDS TUPSUPIPO/ POLARN O. PYRET KENGÄT / TEPSUT Joko teidän lasten talvikamppeet on hankittuna? Minäpä postaan tällä viikolla vielä kuvan omasta talvitakistani , uudet kengätkin houkuttaisi , mutta ei ole oikeen aikaa läheä kaupoille. Meidän ihanan pikkuveljen sovituskuva kera talvihaalarin löytyy täältä.

Tänään oli taas kylmempi sää kuin eilen, niin se vaan talvi tekee tuloaan. Syksy on tällainen porras kohti tulevaa. Veikkaan , että syksy ja kylmä talvi menee nopeeta totutellessamme uuteen arkeen. Mailailin siis tänään lasten omahoitajan kanssa tarhaan ja pian alkaa tutustuminen <3

Ihanaa tiistaita teille kaikille <3


8 kommenttia:

 1. Meillä on nuorimmalle talvikamppeet koossa. Esikoisella on vain kaksosainen puku, eli kaikki vielä hankkimatta. Toivotaan ettei talvi iske yllättäen :) Eiköhän tässä ole aikaa kuitenkin hankkia varusteet.

  Molon haalari kotiutuu tänäkin vuonna, lämmin, hyvät heijastimet, helppo pukea ja lapsella helppo liikkua. Saan varmaan hankkia jo esikoiselle 104 kokoisen haalarin, jaiks! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo teille varmasti tuo 104 , pitkä poika siellä. Molon hanskat on muuten kans tosi jees. Meilä isommallakin koko 1-2 ja om ihanan näppärä käteen.

   Poista
 2. Meillä vk-puvut Mololta ja ne on kans ihanan notkeat ja helppo siksi pukea ja varmaan kivat päälläkin? L:llä myös tuo sama koko, on reilu, mutta ei liian iso kuitenkaan :).

  Talvivaatteet taitaa olla plakkarissa, mutta kenkiä, hanskoja, pipoja, kypärälakkeja jne, pitää vielä ostaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan kuvia asusteistanne , keksit varmana kaikkee ihanaa? ;)

   Joo on kyllä yllättävän hyvät nuo Molot, tai siis munhan piti palauttaa ne , testata vaan ja pitää Rodinit , mut en osannu kyllä valita , en raaskinu todellakaan palauttaa... :)

   Poista
 3. Meillä on pojalla nyt kaapissa kolmas Molon Polaris ja vankasti positiiviset on kokemukset! Nyt tulee tytöllekin.

  Asusteet puuttuu lähes kokonaan, tuli tänään mieleen kun oli yhtäkkiä järkyn kylmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meilläkin oli jo paksummat pipot päässä , huivit kaulassa. Tytön kanssa ulkoiltiin enemmänkin ja meillä ei oikein ole välikausihanskoja, joten tempastiin Molon kinttaan käteen, voi miten joustavat ja helppo pukea. Eikai hanskat voi edes olla liian kuumat tuollaiselle pienelle joka maassa myllertää ...

   Mikä väri tytöllenne tulee?

   Poista
 4. Onpas kivat talvikamppeet. :) Tilasin myös pojalleni (samanpituinen kuin teidän tyttö, mutta muutaman kilon painavampi) polariksen 98, mutta se olikin jätti ainakin lahkeista. Kokeilitko myös 92 ja se oli pieni? pähkäilen nyt, että meneekö 92 liian pieneksi tai mahtuuko koko talven. Toisaalta talvi on jo aika lähellä että on tuo 98 ainakin alkuun ihan liian iso. On nämä talvivaate/-asuste hankinnat välillä kyllä niin vaikeaa... :D ja meille ei siis ole hankittu oikein mitään vielä.. iik tässähän tulee kiire. Pitäisi saada puku tarhaan ja toinen kotiulkoiluun, paljon asusteita ja niitä kenkiä. Tietysti itselle ja miehelle myös.. huh. Hauskaa päivän jatkoa koko perheelle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sovittanut kokoa 92 mololta , 92 on meillä käytössä sisävaatteissa. Tytöllä taitaakin olla jaloissa ja raavjoissa mittaa. Puku on reiluhko ehkä haaruksista , eli olisi juurikin sitten nika - haara tytöllä lyhyempi. Lapsen mallistahan se on paljon kiinni. Soovitus kuvia minulla on muutama ehkä , voin laittaa postauksenkin , sillä puku on kyllä käytettävissä missään nimessä niin reilu ei ole , eikä 92 olisi mennyt koko talvea.

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3