30. syyskuuta 2013

Pipohulluus.
No niin on kiltisti pipot päässä ja hanskat käsissä , päivän puistoreissu yhdistettynä ruoka ostoksille on alkamassa. Vielä pitää nostaa Tyttö vaunuun , siinä ajassa pipo on ehkä jo tiessään. Hanskatkin ehkä. No, eipäs ollutkaan. Tyttö ihastui ihan hullun lailla tähän sydän kuosiseen pipoon. Myös Pojan ruutulätsä on Mini Rodinin tämän syksyn mallistoa. Eikö olekin ihanat? Tykkään ihan perus tupsupipoista , mutta muutamia ylikivoja , söpöjä, järkkyhienoja ja mitä näitä nyt on tarttuu mukaan tuhka tiheeseen. Onneksi minä saan myyntyäkin jotain alta pois , ettei mene kaappi tila vain hattuhin , pipohullulla.

Koot menee silleen , että Pojalla jonka pää on nippa nappa 47 käyttää kokoa 48/50. Tytöllä jolla on paksut hiukset ja pää reilu 48 , käyttää kokoa 52/54 . Nämä siis juurikin Rodinin hattujen ja pipojen suhteen. Kannattaa siis melkein ottaa kokoa isompi, kuin käyttäjän pää , ettei ole liika nafti ja allehan pitänee mahtua kypärämyssy. 

Kuten ehkä huomaatte Tytön kuvassa hänellä on kasvoissa pikkasen tuollaista punakkaa ihottumaa, nokkosrokoksikin sitä sanotaan. Kuumeen tai flunssan aikana sitä ilmenee iholla. Menemme lähipäivinä hakemaan siihen lääkkeen jos ei hälvene. Tytön iho on muutoin aina niin  moitteeton. Minulla on pienenä ollut tuota samaa reaktiota. Plaah ja huoh se kutisee ärsyttävästi. Onneks Tyttö ei ole juuri moksiskaan , paitsi hieman iltaisin. Syysflunssasta Tyttö pääsi toistaiseksi siis yhdellä kuume päivällä, kopkop! Elikkäs, pipot päähän , huivit kaulaan ja villatakki alle. Hurrrrr!

9 kommenttia:

 1. Ihania pipoja, etenkin tuo sydän! Pipoja meiltäkin löytyi ennen enemmän, kuin nykyisin. Jäi niin monta käyttämättä, että piti vähän karsia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo , ne ehtii sitten myymään tai antamaan eteenpäin :)

   Poista
  2. Niin ja kiitos <3 Tykkään kans.

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja alan lämpeen tolle sydänpipolle.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps , se on ihanan tyttömäinen ja sydänlippiksestä siirryttiin pipoon , ai , että tulikin tästä tytön lemppari. Kooksi L:lle suosittelen 52/ Ihana on , ja muutoin pipomme niin unisex / poikamaisia ;)

   Poista
  2. Niinpä, jotain söpöäkin pitää olla :). Ja ois kiva ruskean haalarin kaveriksi talveen, eiks?

   Poista
  3. Kyllä sopisi :) Ja se ruskee on kans niin ihana puku , valkoisineen vetskoineen jne ...

   Poista
 3. Molemmat pipot on ihanat, mutta varsinkin tuo ruutulätsä on kyllä tosi hauska! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruutu on niin jees. Ihan lemppari. Pakkasella ei ehkä paras mut menee pitkään , ja kypärähattu mahtuu alle. I Like. Heipsa, ihanaa LOkakuuta!!!

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3