12. syyskuuta 2013

Syksyinen juhla-asu


Olimme Tytön kanssa eilen juhlimassa 2-vuotiasta kanssa kaveria. Ennen lähtöä halusin räpsiä tietysti muutaman kuvan , kun kerrankin oli mekko päällä. Mekko on aika kesäinen , lyhyet hihat ja kukkasia. Sain mekkoon kivasti yhdistettyä kukkien kanssa samaa sävyä olevat sukkikset ja kirkkaan pinkit sukat. Paksuhkot sukkahousut syksyn keltaisella sävyllä , saivat asun tuntumaan kuitenkin ei-niin kesäiseltä. Ilma oli lämmin , joten näillä matkattiin kohti juna-asemaa ja juhlapaikkaa .

MEKKO/H&M SUKAT & SUKKAHOUSUT / POLARN O. PYRET 


Suloisuus asu , ihana Tyttö , laatuaikaa kahdestaan , syys-aurinkoa, herkkuja juhlissa ja leikkejä. Tosin juhlat oli aika spesiaalit , sillä me emme päässeet juhlimaan sankaria oikeana juhlapäivänä, joten saimme nämä  privaatti juhlat myöhemmin. 

Sankarin lahja kipaistiin Helsingin Sokokselta , siellä lasten vaate ja leluosasto on varsin kattava. Vinkkinä , Marimekon uutuuksia on leluosastolla paljon ja ne ovat hienosti esillä. Molo Kidsin uutta toppaa on todella antoisa valikoima , aina hanskoista , pukuihin. 

Tuntuu , että näin syksyllä on eri paljon synttäreitä <3

5 kommenttia:

 1. Söpö ja sokoksella on muutokset menossa ;) ja kyllä oli aikakin;)

  VastaaPoista
 2. Suloisuus :)
  Ai, sokoksella ei ole tullut aikoihin käytyä meikkiosastoa pidemmällä. Täytynee lähteä katsastamaan tarjonta. Ja syntymäpäiviin, mitäs sitä pimeinä ja kylminä iltoina voisikaan keksiä? :)

  VastaaPoista
 3. Ihana mekko ja kaunis tyttö <3

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3