17. syyskuuta 2013

Syysloma viikko

Muistatte ehkä , jos olette pitempään seuranneet blogiani kuinka 30.5 julistin meidän kesäloman alkaneeksi. Täällä , laulettiin suvivirttä :) Äitinä kotona tarvitsen rutiinien lisäksi kuitenkin sellaista kalenteria , mistä pitää kiinni. Kalenterin runko perustuu yleensä lasten pakollisista jutuista , kuten hammaslääkärit ja neuvolat. Lisäksi tietty muutamia kertoja viikossa tapaamme muita lapsia ja äitejä. Joskus kalenteriin on merkattu äidin omaa aikaa. Ani harvoin , mutta sitäkin enemmän odotamme äidin ja isin yhteisiä juttuja :) .

Tälle viikolle keksin ja järjestin meille syysloman. Viikolle kuuluu tietty ihan samoja juttuja kun normaalistikin. Eilen illalla päähäni pälkähteli kuitenkin paljon ideoita joita juuri syksyllä voisi tehdä.

Syysloman ekana aamuna leikitään sisällä, otamme ison kopan legoja esille, Poika saa kävelykärryn ja lupaan taluttaa häntä niin paljon kun vaan Mies jaksaa kävellä. Eli Luxory Time! Viikolla suuntaamme luontoon , tietysti kameran kanssa , keräämme lehtiä jotka ovat jo toivottavasti vaihtaneet väriään, liimamme ne kartonkiin ja valmistamme taulut. Tästä suunnitelmasta palaan myöhemmin...


Mitähän muuta syyslomalla voisi tehdä?

TYTÖLLÄ PAITA & HOUSUT / MINI RODINI

Lomakynnet kuuluu tietysti joka loman aloitukseen. Tyttö toivoikin näitä jo moneen otteeseen ennen kun ehdin ne maalaamaan. Pikkasen oli haasteellista saada 2-vuotias pysymään tuolilla kädet koskematta mihinkään ja jalat suorassa , lemppari-asu päällä ;) 

KYNSILAKKA ESSIE TART DECO

4 kommenttia:

 1. Toi askartelu on kiva idea, mekin tehään joka vuosi lehtitauluja :D Ne kannattaa myös päällystää kontaktimuovilla, niin säilyy pidempään :)

  menkää vaikka keräämään marjoja metsään, ja sieniä jos uskallatte :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo , kato kontaktit on hankittuna, mut tosiaan en mahda uskaltaa lähtee noita sienia hakemaan, ei oo tuttuja sit ollenkaan, kiva myrkyttää ittesä ja lapset ;)

   Poista
 2. Ihana lomalainen :D. Ja hauska idea, vähän piristystä arjen keskelle :)! Mekin voitas lähtä metsäretkelle, kiitos ideasta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On on , mä oon niin lomalla ja aijon tosiaan hankkia vähän muistoja tästäkin syksystä :) Jeeei.

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3