19. syyskuuta 2013

Terveisiä


 Tässä eka syyslomamme taideteos! Ihan kuule viinilasiin pohjalle käpyjä ja lehdet sitten päälle koristamaan. Tyttö keräsi nämä aivan itse. Vielä ei kovin paljoa ollut punaisia lehtiä. Vilkuilin nyt luontoa tarkemmin ja eihän siellä vielä mikään niin syksyinen ruska ole. Monet nurtsit ovat vielä hyvässä kunnossa , hohtaen vihreää... Mitä mitä? Etelässä kesä on pitempi , niin se vaan on...


Tänään lähdimme aamukaffeille kauppakeskukseen. Minä ja lapset ihan keskenään. Pääsimme matkaan suht helposti noin puoli yhdentoista aikaan... Tästä kuitenkin tuli mieleen , että puoliyksitoista aamulla on meille aika aikaisin, kuinka ihmeessä saan kuukauden päästä lapsukaiseni tarhan penkkiin kahdeksaksi? Voiko sellaista kultaista keskitietä olla , ja voisiko siihen soveltaa kuitenkin , että sitten viikonloppuna voitte nukkua yhdeksään. No on minulla tähän toinenkin mieti, sillä ystäväni jonka työt alkavat kello 9 , mutta lapsi herää jo kello 5 aamulla , hän on ihan naatti jo puoliltapäivin? Aamulla olisi ohjelmaa aamiaisen lisäksi lapselle keksittävä ennenkuin edes ajatellaan hoitoon lähtöä? Jotenkin , minusta tuntuu , että pärjään pitkään nukkuvien lasteni kanssa kyllä, ehkä.Täytyy siis olla iloinen siitä mitä on ja mitä saa.


Tänään minulla on viikon ainoa vapaa-ilta <3 ( kyllä , ystäväni hyvät kenellä ei vielä jälkikasvua ole, AINOA ilta jolloin pääsen tekemään jotain muuta kuin hääräämään pienteni kanssa)

Suuntaamme äiti-kaveri porukalla syömään illallista, jee! 

Torstai on siis toivoa täynnä , Hava A Good One!

4 kommenttia:

 1. Mukavaa ja rentoa vapaailtaa! :) Ihana tuo kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , sain sen ihan kännyllä kuvattua , harmikun tänään järkkäri laturissa. Mut hei , kiitos <3

   Poista
 2. Ompa tosi hauska idea toi viinilasihomma :) Hitto kun meidän kissat tuhoaa kaikki tollaset...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kivan sain kyllä lasiin koristamaan :) Voi kissat vieköön :) Kivaa viikonloppua!

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3