23. syyskuuta 2013

Timantteja, onesie, jotain muuta ihanaa, Drop three is on the door..

Hei täällä viikolla tulee Mini Rodinin drop kolme myyntiin. Julkaisupäivä on perjantai ( ainakin suomalaisissa verkkokaupoissa ). Meillä ei ole tarvetta tällä hetkellä oikein millekään , joten päätin , että lapsilisien kunniaksi hankin molemmille pienokaisille yhdet kivat vaatteet. Onko ne sitten timantteja vai jotain muuta, no idea?

Mini Rodinista on kyllä tullut hiljaittain meidän ihan lemppari merkki. Tyttö tykkää monista kuoseista ja vaattet on helppo yhdistää esim . peruspaitojen kanssa. 

Eniten on iskeneet kyllä nämä välikausi vaatteet. Pojalla oli viikonloppuna päällä musta paksumpi Pico takki ja se on aivan ihana <3 Tässä vielä fiilistelyissä aamuinen huuruisen kirpakka syys sää ja Camo sekä musta Pico haalari. 

Just love´em!

GIRL WEARS : BEANIE & OVERALL / MINI RODINI SHOES / POLARN O- PYRET BABYBOY WEARS : OVERALL & BEANIE / MINI RODINI SHOES / DIN SKO

Kauniita syksyisiä puisto kuvia, lehtien keräämistä , kauppa reissu, pitkä ja rauhallinen lounas, thats how monday rules on! Nauttikaa , ollaan kuulolla!

6 kommenttia:

 1. Oon ihan pihalla montako näitä droppeja nyt onkaan :D Huoh. Ehkä mun pitäis petrata täs jutus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmehan niitä on , en mäkään tajua mitä järkee tuossa on?

   Poista
 2. Me ei kans tarvittais mitään mutta ootan drop kolmosta kyllä innolla :) Saa nähdä mitä me oikeesti "tarvitaan"...

  VastaaPoista
 3. Hei, Etsin kovasti netistä kuvaa pico-haalarista lapsen yllä, jotta näkisi vähän mittasuhteita :) Onko haalarissa mielestäsi millainen mitoitus? Neitimme käyttää tällä hetkellä 68/74cm vaatteita, joten nyt kevättä/kesää/ensi syksyä ajatellen olisiko järkevä ajatella jo kokoa 80/86? :) Mitä mieltä olet muuten vaatteidein kulutuskestävyydestä? Aurinkoista kevään odotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka.


   Joo, suosittelen kyllä tuota 80/ kokoa teille. Mittasuhteet menee aikalailla niin, että niska-haara vastaa hyvin käyttäjän kokoa puvun kokoon nähden , mutta hihoissa on extraa ja lahkeissa. Ihana on ja pitää vesisadetta ainakin. Lätäköissä ei tällä puvulla kauheena leikitä, eikä siinä ole jalkalenksuja, mikä minusta on aika must noin pienelle... On kuitenkin ihana, meillä käytettiin ns. kevyemmässä ulkoilussa, vaunuissa, kauppareissuilla, autossa, matkoilla jne jne...

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3