14. syyskuuta 2013

Vain kynttilät puuttui

Viikonlopun starttiin kuuluu meillä yleensä siivousta ( lue minulla ). Ei mitään ihmeellistä , mutta muutamia sellaisia juttuja mitä viikon aikana, arjen kiireessä ei ehdi suorittamaan. Pyyhimpäs siis pölyjä tällä kertaa lelu-laatikoista ja joistakin leluistakin. Järkkäilin lastenhuoneen , imuroin ja niin ees päin.

Illalla lasten menytyä nukkumaan me, isi ja äiti nautittiin ruokaa ja juomaa pitkästä aikaa pitemmän kaavan mukaan. Tehtiin tortilloja , syötiin ja syötiin vähän lisää. Nams. Otin muutaman siiderinkin. En koe kyllä tarvetta lähteä ulos baareihin ja tai kaupungin hulinaan, loppu viimein yö-bussiin, auts. Ei ole hirmu usein enää mun juttu. Näin on hyvä. 
Mulla on maailman paras koti-kokki <3 Okei, mä rakastuin tummiin silmiin ja huumoriin, mutta myös hänen tekemään ruokaan ! Kerta toisen jälkeen hän osaa hemmotella mua...Syksyinen ilta jatkui mitä parhaissa tunnelmissa ja seurassa.

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!

11 kommenttia:

 1. Ihanaa varmasti, kun mies kokkaa! Meillä harvinaista herkkua, mutta hän tekee sit muita juttuja :).

  Ihanaa viikonlopun jatkoa teille <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tosiaan enemmän sääntö kuin poikkeus !   Samoin <3

   Poista
 2. namnam Hyvältä näyttää!! Ihan epäreilua kun Tommi ei osaa tehä MITÄÄN, siis oikeesti YHTÄÄN mitään ruokaa :D Voiskohan A pitää jonku kokkauskurssin? :DD  ps. Oikeen pahaa tekee ku miettii yön viimisiä bussia/aamun ensimmäisiä :D hyi!

  VastaaPoista
 3. Hehe , A on kyllä aika proo , ja järjestää kurssit varmana ;)


  ps. Joo ei tee mieli varsinkaan talvella palella taksi/bussi jonoissa ;)

  VastaaPoista
 4. Taas kuulostaa niin kivalta :)

  VastaaPoista
 5. Minusta on varmaan tullut vanha, kun ei minuakaan nappaa baarissa notkua siellä 6-7vuotta nuorempien kanssa.
  Halu oli kesällä päästä pitkästä aikaa tanssilattialle kolmen vuoden tauon jälkeen, mutta riitti se yks lempikpl ja olin valmis palaamaan kotiin. :) Pahemmin ennenkään en ole baareissa viihtynyt. Parhaat illat on koettu tyttöjen iltaa viettäen kotosalla, laulettu karaokea tai tanssittu pleikkarin tanssimatolla. Ei tarvi jonotella sisäänpääsyä, vessaan tai tiskille, eikä ole vanhoja patuja iskemässä eikä tarvi odotella niitä busseja ja pystyy keskustelemaan huutamatta.

  VastaaPoista
 6. Näyttää ja kuulostaa ihanalta <3

  VastaaPoista
 7. Krisse : Meillä oli kyllä ihana ilta ja sapuska :) :P Nyt jaksaa taas aloittaa uuden viikon , työn touhuun siis kahden pienen kanssa. Tuolla ne jo huuteleekin. Ihanaa viikkoa sinullekin Krisse.


  Tiia: Joo, tietysti pakollisia synttäreitä ja kavereiden tupareita käyn sillojn tälööin viinilasillisen kanssa viettämässä . Enimäkseen minäkin viihdyn kotona, vaikka vanhaks en itseäni mielläkään ;) Ehkä olen kuitenni. Kivaa maananataita sinne sinulle ja pojille!!


  Tuulia, It was Great!

  VastaaPoista
 8. Nam! Meilläkin mies on se perheen kokkaaja ja minä saan nauttia. :)

  VastaaPoista
 9. Kiki: se on luksusta kyllä, saa olla oikein onnen pekka :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3