3. syyskuuta 2013

Välikausi vaatteiden käyttö kokemuksia.

Hoi hoi. On satanut vettä , on tuullut, on paistanutkin , maa on ollut kuiva ja märkäkin , on siellä ruskaakin. Elikkäs lastemme välikausi haalarit ovat toimineet tosi toimissa hyvin. Pojan puku tulee viikko viikolta sopivammaksi , eikä se iso olekaan. Päällä on yleensä kurahousut , jotka ovat melko naftit jo. Pläääh en jaksaisi ostaa uusiakaan. Tytön puku tuli meille uutena. Harmikseni huomasin lahkeen sisäsuussa pitkän aukeaman , ei muutakun ompelijalle ja reklaa verkkokauppaan. Nyt puku on korjattu ja reklamaatiosta sain ihan hyvän hyvityksen. Nuo pingu kurikset ovat saaneet puistossa huomiota osakseen. Kuosi on kääntänyt katseita ja kyselyjä "mistä noita saa" . Kurikset on ihanat päällä ja ajaa loistavasti tehtävänsä. Nyt ne roikkuu kuivaus tangolla, eli käyttöä on.

Jalkineisiin. Tennareita , mutta tietysti myös kumpparit. Pienemmälle hankitut kumpparit eivät nyt ole aivan ihateelliset. Ei näin pieni ole mukaavuus alueellaan kumpparit jalassa. Ne on ihan puoli tangossa!! Housujen jalkalenksuilla ne saa jotenkin pysymään , mutta äh ja puh jo pukiessa. Niin ovathan ne kauniit , keltaiset ja kaikkee , aivan oikean kokoisetkin , mutta jo pukiessa tuottaa tämä kumppari homma työtä ja tuskaa. Nooh ollaan me ne jalkaan saatu. Polarn o Pyretin kumpparit sopii minusta pienelle jalalle paremmin ja thats it. Niin siis toimiihan nuo Bundgaardit vaunuissa ja jonku college housun kans , mut ootappas kun siinä on puku ja konttaus päälle höystettynä. No ompahan kumpparit. :)


Tämmöinen tilitys. Miten teillä on ulkoiltu ja pukeuduttu , onko tullut onnistumisia vai ponnisteluja?POJALLA: PUKU /MINI RODINI KURAHOUSUT / RUKKA KUMISAAPPAAT / BUNDGAARD TYTÖLLÄ: PUKU & KURAHOUSUT / MINI RODINI PIPO/OIKUKAS KUMPPARIT / POLARN O PYRET


Niin ja minä kylllä koetan pukea pipoa myös pienemmälle menijälle... Hmmm , oispa jo talvi niin saisi naruilla pipon kiinni?  Vaikka onhan nuo kiharat suloiset! 


Ps. Paljastus: Mä oon ihan hulluna Big Brotheriin !! Tilasin just 24 / 7 :n!

6 kommenttia:

 1. Ainoot kumpparit mitkä pysyneet pienillä jalassa on Crocsit, kun ne on niin kevyet ja toisaalta kapeampi vartiset, niin ei kontatessa jää matkalle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm pitääpä tiirata.. :) Kiva kun joku on hoksannut saman .. :)

   Poista
 2. Totuus on,että konttaajalla ei pysy kumpparit jalassa.Suosittelen lämpimästi esim.vk-goreja.T.Kahden äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että näin se tosiaan taitaa olla :) Jännä etten mä muista mitään siitä miten esikoinen konttaili kumppareilla. Joo , tuleeko tähän välikauteen taas lisää must - hankintoja... auhh.. Oispa jo talvi , tepsut odottaa. :) Niin ja onneksi Poika kävelee kohta :)

   Poista
 3. Meillä ei ole vielä kumppareita tarvinnut tälle syksylle pukea! Voiko olla totta? Mutta kerran pihalle ne kiskasin jalkaan - ajattelin, että nopeasti vaan kun pikaiseen pyörähdettiin. Ja tosiaan konttaajan matkassa tippuivat jalasta alka aikayksikön.

  Muutenkaan ei (onneksi) vielä vk-vermeitä olla testailtu.. Jee ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut nyt pari kertaa mittari alle 15 ja satanut , silti ollaan syystä tai toisesta ihan puistoon menty ryömimään , tarve on ollut ja pelko flunssasta. :) Iltapäivästä onneksi ei vielä tarvi koko varustelua ;) Noiden pukujen silkki vuori on tosiaan ehkä ohuempaa kun vaikka Popin puvun. Siinäkin suhteessa niitä maassa menijällä voi pitää :)


   Kivaa viikkoa !

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3