28. syyskuuta 2013

Vauva, sinustako taapero ja juttuseuraa?

Meidän rakas Poika täytti jo kymmennen kuukautta. Vauva - vuosi on mennyt nopeaa, todella nopeaa. Puuhaa meillä on ollut joka hetki. Minulla ja miehelläni on ollut paljon töitä kahden pienen kanssa, eikä työ ihanuuksien kanssa lopu tekemällä. Mieheni juuri tokaisi , ei lopu hommat ja jynssää tiskipöytää.

Vuosi sitten pientä vauvaa odoteltiin jo kärsimättömin mielen meidän luoksemme, osaksi meidän perhettä ja arkea. Pian marraskuussa hän syntyi ja siitä saakka elämäni on ollut täydellisen työn täytteistä. Vauva vuoden pian loputtua , en voi muuta todeta kuin, että elämän parasta aikaa. Tätä aikaa ei koskaan saa takasin, mutta mitä uutta onkaan luvassa? Sen hetket ja retket näyttäköön.

Kymmenen kuinen tuplamamma on tämmöinen: Minulle riittää aika vähäinen yö-uni. Univelkaa olen kehittänyt ihan itse itselleni valvomalla pitkään ja nauttimalla illalla omasta ajasta. Olen itsevarma äitinä ja kokenut vauvojen kanssa. Vaihdan vaipat melko nopeeta , eikä kakka , oksennus tai pissat lattialla herätä minkäänlaisia tunteita :D Kääräsen vauvan vaikka silmät kiinni kapaloon ( tosin ei enää käytössä meillä ) . Laulan sujuvasti ainakin 50 lastenlaulua , marakasseilla ja tanssilla höystettynä. Tunnistan jo kaukaa jos lapsilla ei ole kaikki hyvin. Autan , lohdutan, olen läsnä, kuuntelen. Puhun paljon ja opetan. Halaan ja suukotan. Teen tavoitteita itselleni , mutta en ressaa jos niihin ei päästä. Jos tosissaan päätän jotain , siinä onnistun poikkeuksetta. Elämä on ihanaa kahden terveen ja suloisen lapsen kanssa. Joista Tyttö on 2v. 2 kk. ja Poika 10kk. Ja mitä kuoren päälle kuuluu, käytän samaa vaatekokoa kun ennen ensimäistä raskautta tai jopa pienempää, viimein hiukset ovat paremmassa kunnossa sitten imetyksen, isoille rinnoille on sanottu heipat , mutta pilke silmäkulmassa on ikuinen.

Kymmenen kuinen Poika juttelee useilla ta-vui-lla , leikkii, kiipeilee,  seisoskelee ilman tukea , mutta koska kiire on kova ei hän malta paljoa paikallaan seistä. On aivan valloittava ilmeineen, kuusi hammasta suussa. Ei tottele, ei tykkää pukemisesta, mutta on silti pääpiirteittäin helppo , suostuvainen , sopeutuvainen , isosiskonsa fani <3

Pari kuukautta minulla on vielä vauva <3 Tai siis meillä. Tosin siskon mielestä vauva on vauva varmaan ikuisuuden. Ei haittaa , hän saa olla meidän pikkuinen nyytti aina <3


Kieli keskellä suuta, hyvää tulee. Katsokaa pikku sormia, äää, ne on ihan yhtä mustat kuin raksamiehillä. Katsokaa päättäväistä ilmettä, minä menen!!  

Loppuun pitää vielä kertoa, että mikä on vauvan ihanin ääni mielestäni. Se , kun hän unissaan haukottelee, maiskuttelee samalla , huokasee ja tuhisee taas <3 Vauvat on ihania , aitoja , kauniita , puhtaita , äitinsä tärkeimpiä.

6 kommenttia:

 1. Ihana postaus<3

  Ja voi että kuinka tää aika oikeesti menee niin hurjalla vauhdilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjaa vauhtia , toinen toistaan ihanempia hetkiä ja päiviä <3

   Poista
 2. Ihana mies <3! Can't wait to see!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies on kyllä valloittava , ja paljon muuttunutkin varmaan sitten viime näkemän . Tervetuloa!

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3