1. syyskuuta 2013

Viikon kivoimmat!


Tässä kuvia viikon varrelta . Kännyllä tulee otettua paljon materiaalia etenkin lapsista . Blogiin olisi paljon paljon ideoita ja kuvia , mutta kaikkea ei voi tai jaksa toteuttaa. Olen muutenkin aika hidas syttymään tekstin luomiseen , aina se silti jostain tulee. Kuvista ja kuvaamisesta tykkään yli kaiken. Mieheni kanssa laitetaankin tiuhaan whatssup- viestejä tai siis kuvia, usein miten siis lapsista <3 Ja taitaapa vanhempieni lisäksi muutama ystäväkin saada päivän kuvat lapsista kännykkään ;) 

Viikot ja meidän arki on aina aika toimminnan täytteistä...

Mutta mutta, tässä tämän päiväinen: Meidän viikko.Paljon paljon ulkoilua syys säässä. Kumppareita ja välikausi vaatteita on päästy jo kokeilemaan. Toistaiseksi on trikoiset tupsupipot riittäneet , mutta päähine-hulluna olen katsellut jo useampaa villaista tupsu-yksilöä, lapsille. Onneksi oma talvitakkikin on jo hankittu <3 Äidin varusteet on siis myös kunnossa :)Kuvat Helsingin Snadistadista. Hupipuisto sijaitsee meiltä metro matkan päässä. Keskellä viikkoa lähdettiin äiti - lapsi - kaverin kanssa reffeille ja leikkimään. Pallomeri sai Tytön suuren suosion. Liukumäestä tultiin reippasti alas ja taas pallojen pyörteisiin. Poikakin testasi pallomeren ja muita hupipaikkoja. Syötiin lounasta hupipuistossa jonka jälkeen päikkärit maistuivat. Suosittelen Snadistadia ehdottomasti. Me mennään heti ensi viikolla uudestaan , sillä meidän isi haluaa tuonne :) ja lapsetkin . Pupu ranneketta ei melkein maltettu irrottaa <3 


Viimeisessä kuvakimarassa on pikkuOtuksen Jennin pakkaama paketti joka tuli postissa. Kyseisestä nettikaupasta sain hankittua myös Rodinin uutukaisia lapsille. Alhaalla kuvassa onkin tulevat talvihaalarit ja pipo. Pakettia odotellessa. 

Teen muumivaippojakin valmistavan Delipap oy:n kanssa yhteistyötä blogini kautta. Saan kuukausittain tuotteita heiltä testiin meidän pienokaisille ja tietysti koko perheelle. Olen erittäin otettu tästä yhteistyöstä ja jaan mielellään vinkkejä ja linkkejä blogissani , muutakin kuin lasten vaatteista ;)) Saimme testiin Helmi tuotesarjan shampoota ja pesuemulsiota. Tuo pesuemulsio on kyllä tosi hellävarainen , jättäen ihanan kostean, kuin hennosti rasvatun tunteen vauvan ihon pintaan. ( yllä linkistä pääset kurkkaamaan koko perheen tuotesarjaa) Tämä tuote tulee ehdottomasti jäämään meidän kylppäriin. 

Ihanaa sunnuntaita näiden kuvien ja fiilisten myötä. Nyt minulla on vielä hetki omaa aikaa ja aijon käyttää sen teidän postauksien lukemiseen <3

2 kommenttia:

 1. Sulla on aina suht paljon ja niin lennokasta tekstiä, että tulipa yllätyksenä tuo, ettet kirjoittamiseen niin syty :)? Mullakin usein tulee ne muutavat harvat sanaset vasta kuvien myötä - joskus teksti äityy pitemmäksi kuin itsestään.

  Kiva sunnuntaisin tämä viikon kivoimma -postaus! Mukava päivää ja ihanaa uutta, syyskuista viikkoa <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin tykkään jakaa viikon super hetket :) Kivoja juttuja on paljon , instaan niitä voi laittaa noin vaan mut tänne ois siis kiva saada tekstin kanssa ... :) You Know :)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3