7. syyskuuta 2013

Voita lippuja hupipuistoon

Me ollaan jo viikon sisällä kahdesti käyty Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevassa hupipuisto Snadistadissa. Viikon kivoimmat - postauksessa , linkki Snadistadiin ja lisää kuvia :)

Toisella kertaa otettiin isikin mukaan. Olihan se paljon antoisampaa kun kahdella lapsukaisella on isossa paikassa kaksi aikuista mukana. Tyttö pääsi mm. musiikki nurkkaan soittamaan rumpuja ja kosketinsoitinta sekä tanssimaan tanssimatolla , sillä aikaa minä söin lämpimän lounaan Pojan kanssa. Reissu oli taas mitä hienoin. Piristystä arkeen. Hinta perheenä kahden alle kolme-vuotiaan kanssa on 8e .


Muumivaippojen facebook-sivuilla voit voittaa lippuja Snadistadiin, tässä suora linkki arvontalomakkeeseen.

Sitten kuvia, huih miten sumeita , lapset olivat menossa ja liikkeessä ko-ko-ajan :)


4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!

  Määki ootan ylikaiken, että päästään Kaarlon kanssa käymään kaiken maailman hupipuistoissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihanaa kun lapset nauttii , leikkii , nauraa :) ihanaa kerrassaan ! Tämmöisiä päiviä lisää lisää , ei voi kyllästyä <3

   Poista
 2. Oon kuullutkin tuosta hyvää ja seuraavan kerran kun ollaan menossa pääkaupunkiseudulle niin varmaan pitää käydä testaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käykää ihmeessä , varsinkin aamusella arkena on paljon tilaa leikkiä , leikkipaikat ovat siistit ja mieluisat ! Vessat hoitopaikat löytyy ja kahvilasta saa evästä . Alle 4 - vuotiaille on omat alueet ja isommille kans paljon kaikkea !!

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3