19. lokakuuta 2013

Aamiainen parhaassa seurassa , sairaspotilaalle lepoa.

Lapsille tietysti aikaisin puuroa ja kiisseliä. Pojalle myös tuttipulloa. Sitten matkaan ja kahvilaan. Äidille ihanan raikas appelsiini mehu ja leipää... Sitten kaupoille. Lauantaista teen juuri sellaisen mistä itse tykkään , lasten kanssa.Pikku stoppi PO.Pille , tarhatossut oli vielä hankkimatta. Yökkäreistä ja sukista on aina pulaa. Mitäs tykkäätte? Pojan jalan koko huitelee jo melkein samoissa siskon kanssa, toivotaan , että talvikengät mahtuu koko talven...


BOTH WEAR OVERALL, MITTENS / MOLO KIDS SHOES / TEPSUT BEANIE/ FREDRIKSON


Meidän isi on ollut viikon käsipotilaana. Olen siis töiden jälkeen tehnyt kaiken yksin lasten kanssa, sillä nostelut , syöttäminen , pukeminen on yhdellä kädellä mahdottomuus isille. Viikonlopuksi järjestin siis muutamia kivoja juttuja ( kuten hengailua kauppakeskuksessa ) kodin ulkopuolella , jotta isi saa levähtää. Palkintona tietysti itselle jotain , raikasta aamiaista ja Marimekon käsikoru. Näillä eväillä matkattiin kotiin päin.


Oletteko te aivan aivan hukassa jos mies on poissa kuvioista? Mä olen aika työllistettynä voisin sanoa , mutta hyvin me pärjätään , kun vaan ottaa oikean asenteen. 

Kivaa lauantai-iltaa , minä jään odottamaan Lotto-pottia ;)


4 kommenttia:

 1. Asenne tosiaa ratkaisee. HUomasin myös, että miehen ollessa reissussa meni hyvin, kun ei oottanu ketään kotiutuvaksi vaan mentiin just rennosti ja sitä kivaa hommaten - mitään ei ajoitettu sen mukaan, että kun isi kotiutuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, kuullostaa Amalia loistavalta , juuri noin! Mistä me äidit ei selvittäisi, vaikka pitää myöntää , että syvään huokailen välillä , mut onneksi on kivaa puhaa ja vähän extraa mietittynä :)

   Poista
 2. Kyllä sitä kahden pienen kanssa tuntuu välillä että yksinään ei kädet riitä..Mutta olet aivan oikeassa, sehän on paljolti asenne kysymys! p.s. söpöset nuo tupsuhatut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin tuntuu , poika on niin vilkas ja tyttö huomion kipeä :) Ei hetken rauhaa , mutta ei sitä tarvikaan <3


   Kiitti , tykkään tupsuista hirmuna.

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3