16. lokakuuta 2013

Lastenhuoneen inventario

Iltapäivällä oli aikaa järjestää lastenhuonetta. En tällä kertaa vaihtanut verhojen tai tyynyjen väriä , vaan päätin haalia hieman lisää tilaa kaappeihin ja lelulaatikoihin. Homma alkaa niin , että ota mukaan lapset , levitä kaikki korit lattialle ja ala penkomaan. Jo parhaat päivänsä nähneet kirjat ja lelut kerättiin roskapussiin. Kaksi - vuotiaalla Tytöllä on myös tapana haalia kaiken näköistä roinaa mukaan leikkeihin. Hintalaput ja merkit ovat yksi lemppareista myös kaikki äidin tyhjät purkit ja purnukat ovat aarteita. Niistä osa sai nyt lentää , eittämättä uusia on taas kohta pinoksi.Järjesteltiin palikat ja pelit oikeille paikoille, monta hukassa ollutta tavaraa löysi taas paikkansa. Homma siis sujui kuin leikki.Pienen pieni apuri.
Askartelu kaapista löytyi muutamia tärkeitä piirroksia, mahdankin kehittää näille pienet kehykset jostain. Tässä alimmassa Zoe on piirtänyt veljelleen mummun kanssa kotiin tulo kortin.
Seuraava projekti on vaatekaapit. Taitaa olla työsarkka sen verta haasteellinen , että tarvisin yhden vaatehuoneen... 
Pestyjä , viikattuja , osa jopa silitettyjä... Mutta kuinkas käykään kun tilaa on niin vähän? Ei sen niin väliä , toinen toistaan ihanammat vaatteet odottaa kaapissa , onneksi ovi kiinni ;)

Mitä puuhaa te olette keksineet tähän iltapäivään tai iltaan? Onko päivät pitkiä pelkän leikin tohinassa? Minusta tuntuu, että lapset ottivat tämänkin projektin ihan leikin kannalta , hyöty x 2 :) Hyvin nälkäisiä olivat erätauolla.


Kivaa viikon jatkoa ihanaisille , jotka piipahditte tänäänkin täällä .


-Mami

17 kommenttia:

 1. Oih ja voih, kukahan siivoaisi meidän muksujen huoneet.... :P
  Mä nautin vapaa-illasta, lapset syyslomailee mummolassa :)
  Mukavaa syysviikkoa sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit nauti. Mä päätin siivota leikin tohinassa. ;)

   Poista
 2. Meillä oli tänään muskari iltapäivällä :) Pojan vaatekaappia pitäisi taas vähän järjestellä. Ei vaan millään pysy siistinä, vaikka kuinka yrittäisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on jäänyt muskari tänään välistä kun olin duunissa. Pyritään kyllä järkkään lapsille 1 harrastuspäivä yhdessa meidän vanhempian kanssa kun saadaan työt rullaamaan. Onko keskiviikko siis virallinen muskari päivä ;)   Joo ei tosiaan pysy ;)

   Poista
 3. Meillä samat puuhat ollu toista viikkoa. Siivottu vaatehuonetta, järjestelty muistojenlaatikkoa, sisustettu lastenhuonetta. Kohta alkaa olla valmista, saan energiat siirtää taas muualle. Kyllä pitää hölmö immeinen olla kun monta tehtävää yhtä aikaa. Eikä malta loppuun vetää mitään :) Synttärit, joulu ja sisustus puuhissa menny aika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huih , toista viikkoa , sinä jaksat . Terkut pojille<3


   Mä en oo vielä joulussa, mut ihanaa kun kohta sitäkin saa laittaa , jos ehtii / jaksaa :) hihih

   Poista
 4. No nyt on taas kaikki järjestyksessä...eikös lapset leikikin paremmin kun tavarat oikeilla pakoillan ja leluissa kakki osat samassa paikassa...meillä ainakin leikki alkaa sujumaan heti. Pojilla on kans tapana laittaa leikkehin kaikki mitä ihmeellisimmät liput,laput,tikut,kivet ja purnukat. Ihanat nimet teidän ihmeillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain , ja on äidillekin kivempaa kun paikat on ees suht jees kunnossa. :)

   Poista
 5. Tuutko pliis meillekkin tekee ton saman? Pitäis karsia leluja ihan huolella ja nakkailla "huonompia" pois. Ei emppu niillä kuitenkaan leiki ku kaikki keittiövälineet ja äidin shampoopurkit on parhaimpia.

  ihanan värikäs vaatekaappi <3 Missä kaikki kuolemat on? :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No perus mustat paidat roikkuu kyllä tuolla jossain , ja leggareitakin on monet mustat :DDD Reps. Joka päivä on tätä suosikki väriämme yllä ...

   Poista
 6. Anna mulle vähän tota inventaarioenergiaa:) Kuulostaa kovin tutulta, että lelujen joukkoon päätyy kaikkea epämääräistä, just noita hintalappuja, narunpötkiä ja tyhjiä purkkeja ja pakkauksia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD ehhehe tsempit sinne ... Ajattelinkin hetken olenko ainoa joka antaa noita "roskia" leikkeihin :))

   Poista
 7. Meillä tuli näppärästi pari kuukautta sitten muuton yhteydessä tehtyä invistä, mutta kyllähän sitä aina silti meinaa kaikenmoista kertyä! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutto on kyllä hyvä inspiraatio . Mutta liian harvoin tuo muutto , onneksi ;))

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3