4. lokakuuta 2013

Pakkas aamuna aikaisin.

Kello soi , pieni kiirus ja kiva kihelmöinti vatsan pohjassa. Ensimäinen tapaaminen päiväkotiimme hoitajien kanssa oli tänään. Pienten ryhmän lapset oli ulkosalla ja me mentiin mukaan leikkimään. Vielä jatketaan tutustelua tietysti , mutta oli aivan ihanaa nähdä ryhmämme aikuiset ja muita lapsia. Katsastin sisätiloista lasteni sänkypaikat ja eteisen kaappeja.

Poika ei ole yhtään arkalainen. Menee reippaasti muiden mukaan. Tyttö ei taida tosiaan vielä käsittää mihin soppaan lusikka tällä kertaa laitetaan. Oltiin kuitenkin sen verran rennoissa tunnelmissa aikaisesta aamusta huolimatta , että kun sain Pojan puettua oli pakko ottaa muutama kuva. Hän on mielestäni niin söpöläinen kypärälakissaan. Vaikka ulkona lämmittääkin vielä syys aurinko , käytän näitä hieman kylmempiä aamuja varustelun läpi käymiseen. Sovitimme Tepsuja jalassa , hyvältä vaikuttaa. Näin vältän siis sen kaaoksen , että työ aamuna huomaan jonkun vaate kappaleen olevan täys hasardi.
Niin ja siitä tulikin mieleen , miten te vältätte kaaoksen kiireessä , kahden lapsen kanssa? Hyvät neuvot kalliit, oppimallako vain ,vai pitääkö minun todella laittaa kelloa soimaan tosi aikaisin. Odotan uutta arkea innolla. Tänään kuitenkin viikonlopun viettoon Stockan Herkun kautta :)

Kiitos ihanista kommenteistanne mitä edellisiin postauksiin sain. Tervetuloa uusille matkaan :)

Ps. Yksi suokkari blogeistani tehnyt paluun , ihana kirjoittaja Tessa !


10 kommenttia:

 1. Musta tuntuu että yhdenkin taaperon kanssa on välillä hulinaa, vaikka tottakai toivoisin että nyt tärppäisi toinen yritys uudesta perheen jäsenestä :) on niin sairas vauva kuume :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän hulinaa riittää :) Meillä oli suht jees lähtö , mut paluu matkalla oltiin nälissään ja väsyksissä :) Molemmat.

   Onnea yritykseen <3

   Poista
 2. Oi, teillä ollut jännä paikka! Vaikka ei sitä taida vielä muut tajuta kuin äiti;D Sisu ainakin oli ihan pihalla, kun tutustuttiin päiväkodissa niin ei tajunnut lainkaan mihkä on menossa.. Hyvin se siitä lähtee menemään! :) Ja toi matto; mä oon ollut kauan sitä mieltä että ei tarvita, mutta Sisulla kävi vahinkoa (sitä suurempaa) niiden huoneen matolle, joka oli se Elloksen ihana matto ja sitä ei saanut puhtaaksi:(( Eli varmaan pakko tuo hakea, kun hinta on vielä ihan ok tuossa.. Empä sitte ostanu, kun oli tarjouksessa 99e se pienempi malli..
  Voi ihana Rea, kiitos<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo m en mäkään usko , että kauheana ymmärtävät mitä on edessä, mutta Tytölle jäi ainakin yhden kivan tädin nimi mieleen. Poika lähinnä nukahti loppu ajasta :) Toivotaan , että menee hyvin... <3

   Poista
 3. Teillä ollutkin jännä aamu tänään. Tsemppiä hoidon aloitukseen vai pitäiskö tässä vaiheessa tuumata vielä harjoitteluun. Iso muutos kuitenkin tulossa ja siihen kuuluu aina pieni kaaos :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli vähän erilainen aamu. Joo pikku hiljaa hyvö tulee.. :)


   Kiitti.

   Poista
 4. Klassikkovinkkihän on se, että laittaa kaiken valmiiksi illalla. Teen niin oikeastikin ja meillä ei ole kiirusaamuja... heh heh... :) On niitä aina silti... :) Mutta jos ollaan aamulla lähdössä kaikki mikä on onnekseni harvinaista kun osa-aikainen työpaikkani on edelleen kotonani, mitä nyt hyvin harvoin teen käyntejä kodin ulkopuolella työhommissa. No jokatapauksessa, laitan sisävaatteet tietysti valmiiksi, mutta laitan myös pipot, lapaset, popot yms, koska aamu-unisena on inhaa kaivella laatikoista, et missä se&se hanska/pip/huivi onkaan. Ai niin ja tarkistan ennen nukkumaan menoa vielä säätiedotukset, koska yleensä ne pitää paikkansa. Sit reput, kassit, kaikki eteisessä valmiina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää ottaa itseä niskasta kiinni ja tosiaan valmistella illalla, monesti näin olen tehnytkin , mutta toisinaan tykkään ajatella , et ehtiihän sen aamullakin. :)

   Kivaa viikonloppua!

   Poista
 5. Hei ihania blogikirjoituksia taas! :) :) Tsemppiä uuteen arkeen, muistan, että laitoin kaiken kolmelle sillon reilu vuosi sitten valmiiksi, kun isommat 3 ja 2v. lähti päikkyyn ja mä vauvan kans kouluun, hermoja kiristi, mutta jotenki se meni :D

  Nyt on jo helppoa, kun isommat valitsee itse vaatteensa(5 ja 4v.) ja pukee, Enää 1 v. on mun puettavana, 20 minuutissa ollaan liikenteessä, että harjoitus tekee mestarin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , ja vau mikä trio sinulla siellä. Onneksi jonain päivänä meillä, ja aikaa menee nykyisin ehkä 1:15 sis ruuat , vaatteet , jne jne... :) Ei onneksi sen kummempaa :DD

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3