28. lokakuuta 2013

Vajaan vuoden ikäisen kuulumiset ja Gugguun jumpsuit.

Mietin, mitähän kaikkea hän on oppinut sitten viime kuukauden. Poika oppi konttamaan reilu viiden kuukauden iässä ja istuskeli puolivuotiaana. Niin hän siinä vieläkin istuskelee tai konttaa. Vielä ei juosta, vaikka niin aikaisemmin ajattelin. Ehkä pää ei tulekaan kropan mukana. Tai toiste päin. Viime kuukauden päivät Poika on kiipeillyt sohville, sängyille ja ruokapöydälle. On aloittanut päiväkodin ja ollut siellä reipas vauva. Ollaan harjoiteltu edelleen syömistä, kun ainoastaan hienonnettu ruoka on Pojan mieleen. Toisaalta hän oppi hyvin nopeasti rasvattoman maidon makuun mikä tulikin uutena kuvioihimme. Vielä tähän päivään saakka Poika ei ole vierastanut, eikä muutenkaan uhmannut meitä aikuisia. Kiltti kuin mikä, eli äitinsä Poika (haha) .

Vietimme viikonloppuna laatuaikaa Poikani kanssa. Sain sylitellä, helliä, nauraa, kannustaa, vaihtaa vaatetta ja olla tukena kun matkasimme lasten vaatemerkki Gugguun ensi kevään malliston kuvauksiin. Poikani siis pääsi avaamaan uraputkensa mallin töissä. Olin ihan suunnattoman ylpeä tästä pienestä vesselistä joka valloitti areenan ja osui iloisena toinen toistaan ihanempaan kuvaan. Toivottavasti saan pian ainakin osan kuvista meillekin. Miltä kuullostaa? Lähtisittekö te moiseen mukaan?Jumppis joka Pojalla on kuvissa on saatu lahjana Gugguu Kids Fashionilta.
täällä Gugguukisdfashionin instagram poimintoja. 

Pojalta sellaisia terveisiä, että "ala äiti järjestään niitä mun juhlia". Onko ideoita 1 - vuotiaan merkkipäivään? Jotain must juttuja? 


Kiitos kaikille kommenteistanne ja ihanaa viikkoa <3

17 kommenttia:

 1. Hei mahtavaa, että pääsitte tommoseen! Toi poika kyllä noine sinisine silmineen ja kikkuratukkineen sopiikin tuohon kuin nenä päähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Hiuksia ihasteltiin kyllä kovasti <3

   Poista
 2. Oi ihana malli! Todella huippu valinta! Nyt vaan innolla odottelemaan malliston kuvia... Ja paljasta vähän, oliko uuden malliston vaatteet ihania? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä se olet kyllä nokkela nainen :) En kyllä vielä voi valottaa tulevaa kevättä. Nytkun pääsi hipelöimään kymmeniä vaatteita, on kyllä aivan ihania kaikki :)

   Kiitos sanoo Poika <3

   Poista
 3. Waytsi hienoa! :) minä olen esikoiselle kans useasti klikannut tämän jumpperin ostoskoriin mutta aina vetänyt pois. Kuinka onko tässä neppareita kauluksessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on yksi nappi , näkyy syynäämällä ekassa kuvassa :) ihana on .

   Poista
  2. Ihania kuvia oli pikku miehestä :)

   Poista
 4. Ihana malli! :)) Kuulostipa hauskalta jutulta tuommoiset kuvaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli ihana päivä , äiti tietysti ihan haltioissaan :) Kiitos. t malli

   Poista
 5. Noin noin söpö poika olis virhe olla viemättä, jos tilaisuus tulee :) Hän on ihana!

  VastaaPoista
 6. Tollasista jutuista jää kivoja muistoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, saa sitten isona miettiä mihin äiti mut vei ;)

   Poista
 7. En kestä, teidän poika mallina! <3 Nyt kyllä gugguun myynti nousee entisestään, kun saivat noin söden mallin! <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, voi kiitos. Toivotaan , että tykkävät mallistamme :) uskon niin .

   Poista
 8. Mies tosiaan sopii kuin nenä päähän Gugguun jengiin <3! Aivan ihania kuvia :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän oli elementeissään :) Nautin katsellessa pientä temppuilijaa, siellä ammattilaisten kanssa, suloisuus!

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3