12. lokakuuta 2013

Ystävät , kaverit , ne ketkä tavatessa hymyilet.

Päiväkodin alettua lähi puistossamme  tulee käytyä harvemmin. Menneen kesän ja syksyn aikana olen tutustunut aivan upeisiin ihmisiin, äiteihin ja lapsiin. Lähi puistomme on kuitenkin niin kotimme vieressä , että uskon meidän pyyhkivän sinne vapaa-ajalla tiuhaan. 
Joidenkin puisto ystäviemme arki rullaa vielä vuoden tai kaksikin kotona. Yksi koti-isikin piiristämme löytyy. Kaikille perheille on tosiaan varmaan omat suunnitelmat ja niiden kanssa sompaaminen. Minä odotan kyllä innolla myös päiväkotimme muiden vanhempien tapaamista. Lasteni ryhmässä on kuulemma ennätys monta vauvaa tänä syksynä, jotenka on kiva jakaa arjen juttuja samassa elämän tilanteessa olevien kanssa. 

Tukiverkostoni koostuukin melko lailla aika tuntemattomista ihmisistä , joista on lyhyessä ajassa tullut tosi tärkeitä. Meillä ei ole siskoja tai veljiä saatika isovanhempia lähellä , joten on aivan todella hienoa tutustua uusiin ihmisiin , joista osa asuukin ihan naapurissa. Tässä yksi ilta pähkäilinkin kuka me ilmoitetaan päiväkotiin vara hakijaksi  jos emme itse pääsekään tarhalle sovittuna ajankohtana. Kuka on meidän back up-plan? Onneksi minun ei tarvinnut ihan hirveänä miettiä, sillä poikani kummitäti suostui oikein mielellään olemaan puhelimen päässä tarvittaessa. Vaikkakaan ihmisiä ei olisi sankoin joukoin tukea tai apua tarjoamassa, kyllä ne tärkeimmät asiat loksahtaa aina kohdalleen. Täytyy vielä mainita , että vaikka kaikki tärkeät eivät olekaan näköpiirissämme usein, on heidät helppo ja kiva tapa tavoittaa puhelimella.

Huomenna lorvitaan pitkään sängyssä, puistoillaan ja ollaan vaan. Viikonloppu <3

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, että sieltä löytyy hymyjä läheltäkin <3! Minun on vaikea kuvitella arkea ilman omaa tukiverkostoani, ja monesti mielessäni nostankin sulle hattua! Olet kyllä sen ansainnut <3.

  Nautinnollista huomista <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , me niin nautitaan , isi jo lasten kanssa kävelyllä ja mulla hetki tässä koneella yms , perus.


   Kiitos <3

   Poista
 2. Mukavaa viikonloppua teillekin! :) En ole muuten edes tajunnut miettiä että pitäisikö meilläkin olla se back-up-plan päiväkotihakemisille...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo , meillä oli alkulapuissa sellainen info et pitää laittaa joku vara hakija sinne :) Kiitos.

   Poista
 3. Blogissani on haaste sulle ;)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3