16. marraskuuta 2013

Äiti, isi ja lapset.

Tällainen oli meidän lauantai-iltapäivä. Lapsille se oli paremminkin jo ilta. Ihanaa ja periaatteessa niin harvinaista herkkua. Joka iltahan me tässä yhdessä häärätään tunti jos toinenkin, mutta kun on suunnitellut jotain pikkasen spesiaalimpaa niin se tuntuu heti aivan erille. Kun lapsilla on kivaa niin meilläkin.

Iltapäivään oli siis suunniteltu kauppareissu Stockalle. Herkussa oli kantis päivän kunniaksi koko kauppa kassi - 10%. Päätettiin kuitenkin hankkia vain huomis aamun herkku aamiaisen tykö tarpeet ja matkata sitten ravintolaan syömään. Mulla oli jo suden nälkä tuolla Stockalla, mutta positiivisin ja iloisin mielin reissu näytti tältä:                  


                         

Meno kaupassa sai vaunu matkaajat heilumaan ! Kauppa kassit repesi ja meitä nauratti , mikä sujuisi kuin elokuvissa ei mikään :)


Tytön lasten pizza, äitin härkä ja vihannekset maistui paremmin :)


Pelkkää nyrkkiä?

Mä nautin mieheni kanssa nyt yhden kylmän siiderin ja kaappaan hänet kainaloon uudella sohvalla. Voisinkin esitellä sohvan ensi viikolla ja päivittää kuulumisia uusista Gugguun kuvauksista. Heiteltiin nimittäin lumihippusia ja fiilisteltiin jumpsuiteissa <3


Timantteja ja kultahippuja jokaiseen kotiin.
 


12 kommenttia:

 1. Elämänmakuisen kuuloinen lauantai! Ihan parasta. :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten hyvin sopii toi pandatakki!! :)

  Liityin lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos , takki on ihana !! Vähän muutakin kuin mustaa :)

   Poista
 3. Niin tyylikäs perhe <3 ja kivalta näyttää teijän lauantai!

  VastaaPoista
 4. Ihania perhekuvia :)! Tommonen vähän spesiaalimpi yhteinenaika on niin parasti <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä , kiireen jaksaa taas ja tulevan viikon työt :)

   Poista
 5. Ihania kuvia yhteisestä ajasta. Voihan noita kauppakasseja,,,Mullekkin on joskus käynyt tuo sama että kassi repeää ja sit on noita tavaroita ympäri ämpäri ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;D hehe !!! Joo jotain läppää tähänkin stooriin , onneks Stocka antoi uudet pussukat ;)   Kivaa viikon alkua !! Mussukoille halit !

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3