19. marraskuuta 2013

Aurinkoinen marraskuun poikaBABY BOY WEARS JUMPSUITE / GUGGUU 
Z-POJALLE TEHTY JUMPSUITTI ON SAATU OSANA KUVAUSPALKKIOTA GUGGUU KIDSFASHIONILTAVielä vuosi sitten minun mahassani myllersi ihana pieni vauva, jota en ollut vielä nähnyt kuin hämyisenä möykkynä ultran ruudussa. Tänä päivänä minulla on melkein vuoden vanha ihana aurinkoinen Poika joka tekee elämästämme täydellisen. Katselen sinua pitkään joka päivä, siskosikin ihastelee ja auttaa,sekä isi on niin pauloissasi. Olet maailman ihanin pikkuveli. 

Synttäri juhla lähestyy, ne on jo ensi viikolla. Avuksi leipomiseen saadaan odotettu laittaja, sillä äitini eli lasten mummu tulee vieraaksi tärkeänä päivänä. Hän on sellainen sokeri peukalo, että ei tarvi kiistellä siitä kuka leipoo. Suuret kiitokset siis äitilleni, sinua odotellaan jo. Muutoin en ole juhlia vielä valmistellut. Koristeluja koitan laittaa, mutta hillitysti. Mieheni häärää suolaiset pöytään ja minulle jää kaiken tarpeellisen hankkiminen. Mitään tiettyä teemaa ei ole, mutta koitan saada juhlasta Pojan näköisen, unohtamatta hempeää 1-vuotiaan tunnelmaa. Kutsut lähetin jo hetki sitten ja vieraita on tulossa kiva kohtuullinen määrä. 

Nyt tutkimaan vielä verkkokauppoja synttäreitä silmällä pitäen. Mietin, pitäisikö hankkia uusi kahvikuppisarja vai tarjoilla kaffet kertiksistä. Emme juo mieheni kanssa juurikaan kahvia ja suuri määrä kippoja ja kuppeja jäisi varmaan vaan kaappiin koristeeksi... Muutaman kivan tarjoulu vadin haluisin hankkia, sekä tietty pillejä ja niitä mukeja ;) Päivä pitää kuitenkin olla rennon täydellinen <3 
13 kommenttia:

 1. Voi ei mikä ihana aurinko! <3

  Meilläkin juhlitaan yhtä lapsista kahden viikon kuluttua, ja valmistelut sekä suunnitelmat on aika nollissa vielä. Kuusivuotias kyllä sanelee aika määrätietoisesti mitä tahtoisi, niin voin sen miettimispuolen delegoida kokonaan hänelle ja hoitaa itse vain toteutuksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos.


   Ihania valmisteluja ja toteutuksia sinnekin :)

   Poista
 2. Aivan ihana toi jumpsuitti!

  Ootan jo innoissani Antin tekemiä herkkuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , hän on valloittava puvussaan ;)   Tervetuloa <3

   Poista
 3. Aivan ihana toi jumpsuitti!

  Ootan jo innoissani Antin tekemiä herkkuja :D

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Niin ja kiva blogi sinulla, liityin lukijaksi.
   http://elinamaista.blogspot.fi/

   Poista
  2. Voi kiitos , kiva kun liityit <3

   Poista
 5. Pakko myöntää että teiän lapsilla on ihanat siniset silmät! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Me on minulta perujaan ;)

   Poista
 6. Heippa, tiedätkö milloin ne oranssit(ko?) gugguun vaatteet tulevat myyntiin?

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3