18. marraskuuta 2013

He säihkyvät kuin kaunis jouluvalo

Kaksi pientä kaverina, olen itse vähän toipilaana. Ei tietoa rauhassa parantelusta sillä kahdella pienellä on myös tarpeensa. Nyt on kuitenkin lämmin sauna ja lepo paikallaan. Parin nätin kuvan saattelemana, kivaa joulun odotusta kaikille. Valo tekee illasta kirkkaamman ja päivästä kauniimmaan, pian ehkä huomenna jo vointikin kohenee.
Ja näin suu supussa, silmät kiinni syödään ekat joulusuklaat <3


Kaunista iltaa kaikille.

11 kommenttia:

 1. paulinpallerot on niin <3 meillä on edelleen laatikossa kun en viiti (jaksa) askarrella niitä ennen kun ollaan muutettu uudelle asunnolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Askarteluun meni ehkä 10 minsaa lasten kanssa :) Ihanat on :)

   Poista
  2. No ne on sitten nopsat! Oon jotenkin ajatellut sen paljon uuvuttavampana juttuna :)

   Poista
 2. Ihana toi sohva! Lähteekö pikkusten sotkut helposti pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva on ihku , ja lähtee , liinalla voi pyyhkiä ja imuroidakin saa, on tosi helppo hoitoinen mikä oli ehdoton edellytys. Lapsilla tai ilman sohva pysyy valeena ;)

   Poista
 3. Kivat valot ja ihanat värit oot valinnu. :) Eiks noi polttimot kuulu tulla kokonaan noiden pallojen sisään vai miten näyttää vähän hassulta? Ite ainakin tein sen verran isot reiät palloihinet koko polttimo uppos pallon sisään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tehny reikää isommaksi , se oli aika niukka se reikä ja muutoin oallo olisi raksaktanut ehkä rikki jos ois tunkenut, täällä kotona ne ei näytä niin hassulta kun ehkä lähikuvassa :) Tuunasin kyllä pari palloa silleen ihan sisään mut tykkään noinkin ... :)

   Poista
 4. Mistä nuo ihanat valot on ostettu? :)

  VastaaPoista
 5. Kotoisalta näyttää :). Siinä palleropaketissa on vinkki, että sitä reikää voi isontaa leikkaamalla vaan semmoinen "viilto" lähtemään siitä valmiista reiästä. Minä leikkaisin kynsisaksilla sen viillon siihen.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3