25. marraskuuta 2013

Junamatka ja sunnuntain tapaaminen

Olimme Tyttöni kanssa viettämässä laatu-aikaa eilen. Arjen tiimellyksessä en ehdi paljoakaan kavereitani tapaamaan joten sunnuntaille oli vihdoin tiedossa ihanaakin ihanammat treffit. Nimittäin matkasimme Tyttöni kanssa Vantaalle tapaamaan ihan vasta syntynyttä vauvaa ja hänen uuni tuoretta hehkeää äippää.

Juna-matkasta oli puhuttu Tytön kanssa jo edellisenä päivänä. Junassa istuttiin vaunuissa sekä sylikkäin ja katseltiin maisemia. Junan kuulutuksia opeteltiin. Hauskaa ja niin herttaista. Koti-matkalla junassa syötiin eväitä ja pian nukahdettiin. Täydellistä. On jotenkin niin ihanaa ja rentouttavaa välillä reissata vain yhden lapsen kanssa. Vaikka kovasti veljeä ikävöitiin jo kotimatkalla. Missä vauva ?SHE WEARS OVERALL / MINI RODINI BEANIE / FREDRIKSON GLOVES/ MOLO KIDS


Niin ja se vauva, hän oli super söötti reilu kolmekiloinen hymyileväinen pakkaus. Sylissä hän mumisi tosi tyytyväisenä. Nukkui ja söi. Täydellinen. Onnea vielä rakkaalle ystävä perheelle!

Tytön talo sylissä on Brion junaradan rekvisiittaa. Syystäkin se oli mukana. 

Mitä mahtavinta maanantaita jokaiseen kotiin.

8 kommenttia:

 1. Ihana pieni reissaaja ja tosi pirteä tuo pipo! :)

  VastaaPoista
 2. Niin montako fredricsonin lakkia teillä on? Oi, pitäisi meidänkin käydä junareissussa, kun neiti 6v ei oo vielä ikinä ollu!

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Täällä on nuo paikalisjunat joissa voi fiilistellä, tosin ne on ihan samaa luokkaa ku esim inttercityt.


   Lakkeja on 4 , kaksi molemmille. Kohtuullista siis ;) ?

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No niin on, ihan arvalla otin joskus elokuussa pojalle yhden ja tästä tulikin ihan hitti ja niin meijän suokkari myssy...

   Poista
 4. Ihana tuo uusi punainen lakki :). Ja ihana, kun pääsitte nuuhkutteleen vauvaa <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Oli ihana vauva ja lakki on mitä makein :P

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3