13. marraskuuta 2013

Keskellä kaupunkia, sopivan lämpöistä.

Ihanan kirpsakat syys säät jatkuvat meillä täällä etelässä. Talvesta ei ole vielä tietoa, sillä puissa on vielä keltaisia lehtiä, eikä maassa ole vielä lunta. Näin kiikuttiin Kampin puistossa. Kuvat ovat viikonlopulta. Ollaan jo kuitenkin käytetty paksumpia talvipukuja ulkoillessa, sillä en pidä kerrospukeutumisesta ja tuulikin on ollut aika kova. Välikausi haalarin alle tarvitsisi kuitenkin villaa tai muutoinkin miettiä mitä puetaan. Myös alulakit ovat olleet jo hetken käytössä sillä ne suojaavat mielestäni parhaiten kaulaa ja niskaa. Lapset ovat olleen sopivan lämpöisiä. 
GIRL WEARS: OVERALL, GLOVES / MOLO KIDS, BEANIE / MINI RODINI SHOES / TEPSUT BABY BOY WEARS: OVERALL, GLOVES / MOLOKIDS BEANIE / FREDRIKSON SHOES / TEPSUT Villa vaatteista lisää myöhemmin... Mitä tykkäätte puiston maisemista, keskellä Helsingin keskustaa? Lapset tykkääävät hurjan paljon keinua tässä isossa renkaassa, yhdessäkin jopa. Sopu sijaa antaa siis.

Viikko on ollut tähän saakka hektinen. Olen ollut töissä sekä matkannut Ouluun eilen. Palasin samana päivänä jo takaisin, sillä reissun päällä olin yksin. Sain nauttia rauhalliset lounaat ja rästiin jääneet aikakausilehdet matkustaessa. Tapasin ystäväni vauvan ja allekirjoitin kauppakirjan asunnon myyjänä. Fiilis on aika mahtava, mutta kiireinen.

4 kommenttia:

 1. Meilläkin on lapsilla hoidossa talvivaatteet jo, tosin sellaiset vähän rymytoppikset. Odotellaan lunta sitten niiden uudempien kanssa. IIIIIHANA Tuo vihreä pipo!

  Ja hauskannäköinen leikkikenttä! Tuonne isoon renkaaseen tekisi itsekin mieli mennä keinumaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo rengas on kyllä kiva, ja siinä saa heilua vapaammin. Meilläkin ns. kakkospuvut käytössä ja lumia ootellaan ;)

   Poista
 2. Onko tuo liila haalari tämän talven mallistosta? Väriä vaan ajattelin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä , värin tunnetaan nimellä Fig. Tuo saattapi tulla mulla myyntiin jos kiinnostuit koko on 98 :)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3