2. marraskuuta 2013

Kurkin ikkunasta ja puhun paljon...

Miten tarhan täti kuvailee lapsiamme? "Toinen puhuu paljon ja toinen menee ja lujaa joka paikkaan" Mumisin vain mielessäni, mmmm-m mitä minä sanoin ;) 

Kerrassaan ihana aloittaa viikonloppu, molemmat lapset ovat hyvän tuulisia ja pikkuhiljaa melkein kokonaan terveitä syysflunssan jälkimainingeista, kuten yskä, köhä ja valuva nenu. Pyhäinpäivän illallista, eli nouto kebabbia nautittiin mieheni kanssa kun lapset menivät nukkumaan. 

Ensi viikosta on tulossa kiireinen, mutta mahtavin pitkään aikaan. Saamme erittäin odotettuja vieraita Oulusta<3 


Muumivaippa arvontaan pääsee vielä tänään ja huomenna osallistumaan. Herkullinen koko perheen tuotepaketti on kerrassaan vertaansa vailla, eli nyt viimeistään osallistumaan. Vaippa koon saa muuten voittaja tietysti päättää itse. Niin ja viimeksi postaamastani Selättimestä on tulossa pian lisää juttua kun ehdin jumppailemaan, kiinnostaisiko muuten saada itselle tuollainen?


Kerrassaan ihanaa viikonloppua kaikille. 

10 kommenttia:

 1. Mites teillä on tuo päiväkotielämä lähtenyt lapsilla käyntiin? Meillä on tyttö nyt onneksi muutaman viikon ollut oma touhukas itsensä päiväkodissakin joten täällä ollaan päästy hyvin hoitomaailmaan sisälle.

  Ihanaa viikonloppua sinnekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kiitos. Jos en heti hoksaa lähteä töihin päin , niin Tyttö karjuu pikkasen perään päiväkodissa, mut unohtaa ikävän nopeesti. Lapset ovat saaneet paljon paljon kehuja ja tietysti hyvää huolen pitoa. Eli onneksi näin.


   :)

   Poista
 2. Ihana neiti :) Mukava että viikosta on tulossa erilainen, tuo uutta virtaa kun saa kaukaa kauan odotteui vieraita :) Tuo selätin vaikuttaa kyllä kivalta, bb:stä bongasin. Toi olis itselle kans kiva, kun salille ei pääse eikä tuo vie kotona paljoa tilaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin bongasin Bbstä ;) haha. Siitä on lisää juttua tulossa, taidan olla koukussa, kun vaan kerkeis. Kiva vempain on , suosittelen.

   Poista
 3. Ihana neiti ja mielelläni kuulisin käyttökokemuksia tuosta selättimestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , ja kyllä palaan asiaan, tai siis Selättimeen :)

   Poista
 4. Toi selätin vois olla kätsä myös ihan vaan paikkaamaan duunin tuottamia vammoja, ainakin mulla on seisomatyöläisen ammattitauti, selkäkivut. Raskaus pahensi niitä vielä paljon, mutta kyllä ennen vauvaakin huomas miten töissä seisominen ja kävely ottaa selän päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nimenomaan selkävaivoihin auttaa, mut vahvistaa koko kehoa ja muovaa kropan ryhtiä ym. Tietty tehokkailla treeneillä se itse rasvakin palaa :)

   Poista
 5. Mua kans kiinnostaa selätittemen käyttökokemukset, fb:sta luinkin vähän lisää ;). Ja mä niin odotan viikonloppua, ihana päästä vähän lomaileen <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihanaa nähdä vihdoin!! Ja pian. :)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3