15. marraskuuta 2013

Meidän neidin mekot

RIIKAN BLOGI haastoi meitä mammoja kurkkaamaan tyttöjemme vaatekaappiin ja laskemaan sieltä kaikki mekot. Ajattelin, että meillä on muutama  mekko, joita niitäkin käytetään harvakseltaan. Pari h&m :n kesämekkoa taitaa olla jo käytetty loppuun, iki-ihana Burberryn mekko päätyy kyllä jemmaan ikiajoiksi. Tällä hetkellä pidän pitkähihaisista college ja trikoo mekoista jotka melkein muistuttavat enemmän tunikaa kuin mekkoa. Mekkoja kaapissa on 7 ja pitää tunnustaa, että yksi on juurikin kotiimme matkalla. Tuo tähti mekko saa ensi-illan Poikamme synttäreillä. ;)
                                                   MEKOT VAS. H&M / BURBERRY / 3 X MINI RODINI


Mekkohaasteeseen ehtii vastailla vielä lauantaihin. Olisi kyllä kiva joku haaste mihin saisi poikien vaatteita laskea ;) Luinko oikein, että seuraavaksi kurkitaan takkeja? 

Hei, voiko olla positiivisempaa, jotkut ne miettii jo ensi kevättä. Lumien sulamista, aurinkoa joka lämmittää, pidempiä päiviä, tulevaa kesää ja ihania lasten vaatteita. Nimittäin Mini Rodini julkaisi tänään pre-spring malliston. Ihania kirsikoita nams nams. Nuo olisi kyllä loisto idea kääräistä joulupakettiin ;) 

6 kommenttia:

 1. Ihania mekkoja :) Ja ne kirsikat on kyllä aikas nams! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootan postimiestä innolla ;) missä meijän kirsikat viipyy ;)

   Poista
 2. Kyllä ja ehdottomasti haluan nähdä myös teidän takit;)
  Ja ihanan hillitysti sullakin on mekkoja ja hyvä sä. Toi pinkki sopii teidän neidille niin hyvin;) mun piti tulla vinkkaa sulle tosta takki jutusta, mutta onneksi näit sen.. Joo ja me täällä jo hereillä ja kello on 5!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkki on ihana ! Ja tuo haaste oli kiva:)

   Poista
 3. Mukavan kohtuullinen määrä mekkoja! Kertoo siitä et ne on harkiten ja käyttöön hommattu. Voiko kenellekään sopia paremmin tuo pinkki pantterimekko kuin teidän neidille! Suloinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitis kauniista sanoistasi Säkeikkö :). <3

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3