22. marraskuuta 2013

Perinteistä ...

Perjantai, pitkä työpäivä takana , lapset nukkumassa ja piipahdan koneella ennen iltapalaa. Meidän viikko on hurahtanut taas kerran tosi nopeeta! Joskus vielä kotona ollessani illat saattoivat tuntua ikuisuudelta, varsinkin jos olin kotona yksin lasten kanssa. Etenkin talvella on se fiilis, että ei enää kolmen jälkeen iltapäivästä kykene mihinkään ja kun ei tee mitään, ei kellokaan kulje eteenpäin.

Pojan kuulumiset, voi vau sentään. Hänen puheen pulppu on loputon (!!). Yksi yö tällä viikolla valvottiin melkein tunti keskellä yötä, tai luulin ainakin niin ( puheliko hän unissaan). Poika nimittäin jutteli sängyssään. Bongasin sanat äiti, vauva ja ei. Mitä tähän sanotte? Ensi askelia Poika on tepastellut ehkä kahden kuukauden verran jo, aina me lasketaan nopeesti yks kaks ja sitten ollaan jo kontillaan. Meno ei ole mennyt eteenpäin sitten senttiäkään, tänään oli kuitenkin havaittavissa jo enemmän yritystä, ongelma piilee siinä, että hän ei haluaisi kävellä vaan juosta. Miten ihania ongelmia onkaan hihi.

Tyttö on kokoajan reippaammin ja reippaammin ymmärtänyt minun töissä olemisen. Äiti menee töihin ja harvemmin enää tirautetaan itkuja. Sen sijaan vilkutellaan reippaasti heipat. Tyttö lauleli nukkumaan mennessään kokonaan tuiki tuiki tähtösen ja nukahti kiltisti.

Kuvien myötä kivaa perjantai-iltaa.

 Tsekatkaa miten aurinkoinen marraskuu, ensilunta saamme vielä odottaa, nurtsi loistaa takana.

 Ihanaa, mieheni on kokki ja paras yllättäjä.


 Keittiön hyllyllä.

Kuvauksissa.

Tervetuloa uusille lukijoille. Ensi viikolla pläjäyksiä tulevistä 1-vuotis juhlista ja ehkäpä arvontaa!! Holla holla, ollaan kuulolla. Nyt tsekkaan teidän ihanat bloginne ja painelen nukkumaan. Sov gott!

6 kommenttia:

 1. Mä odotan itse tosi paljon sitä, kun Topin puhe alkaa olemaan selkeää. Kyllä niitä sanoja tulee JO paljon, mutta ei siinä höpinässä tolkkua ole :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä meni esikois tytöllä johonkin puoleentoista vuoteen , että sanoi selkeitä juttuja ja että ymmärsin melkein kaiken mitä hän sanoi tai halusi sanoa / tarkoitti... :) Yht äkkiä tämä meidän meno vesseli kiinnostui höpöttelystä ja puhuukin paljon , tolkutonta, <3

   Poista
 2. Meilläkin täällä odotellaan sitä puhetta enenevässä määrin. Nyt tulee selkeinä sanoina hei hei ja anna. Ihanaa kyllä kun teillä tulee jo kunnon sanoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin odotan tietty Pojan juttuja, mutta saa olla meijän pienin vauva niin kauan kun lystää :) Puhettaa riittää maailmaan myöhemminkin ;)

   Poista
 3. Sanoja! Ja etenkin se Äiti. Voih, ihan parasta. :)

  Tämä on järjetöntä, millä vauhdilla viikot huristavat, huh huh... Täytyy vaan yrittää aina muistuttaa itseään, että NAUTI tästä elämästä, näistä huliviliviikoistakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ätä , on useinmiten tai äitä :) Jänniä hetkiä ja tietty niin ihania.

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3