10. marraskuuta 2013

Tärkeitä hetkiä ja kivoja retkiä


Meidän viikonloppu on ollut ihan super hauska. Kuten jo aijemmin kerroin saimme ystäväni Juulin lapsineen meille kylään koko viikonlopuksi. Heidän reissua oli odotettu jo kauan ja vihdoin lapset saivat laatuaikaa leikkien ja höpötellen. Poika tuli tosi hyvin juttuun L- tytön kanssa joka on saman ikäinen meidän Tytön kanssa. Sen sijaan Tyttömme oli kokoajan innoissaan kutsumassa S-poikaa luokseen ja huolehti ettei S vaan jää mihinkään vaan tulee mukana. Hassuja ihania pieniä. Rentouttavan viikonlopusta teki se kuinka saimme rajottomasti juoruilla äiti-juttuja, jakaa kokemuksia ja nauraa lasten jutuille. Mahtavinta on se kuinka toinen äiti ymmärtää toista. Samat huolet ja ärsytyksen tunteet, mutta silti niin ihana arki kahden pienokaisen kanssa, josta päiviä tai tuntejakaan ei hevillä mihinkään vaihtaisi. 

Isäinpäivän tunnelmiin päästiin kunnolla iltapäivästä. Meidän isi sai nukkua aamulla, se ehkä olikin tarpeellisin "lahja" hänelle. Isin vielä tuhistessa aamulla matkasimme lasten kanssa leikkipuistoon. Leikkejä jatkettiin vielä sisälläkin ja haleja vaihdettiin iloisissa tunnelmissa.


Mitä mahtavinta isäinpäivän juhlahumua kaikkiin koteihin. 

Ps. Meidän isin käsi parka on edelleen tosi kipeä. Toivon hänelle kovasti parantumisia, vaikka en sitä aina osaakaan osoittaa <3 Näihin sanoihin ja tunnelmiin. 

2 kommenttia:

  1. Iloisen näköisiä lapsukaisia siellä juhlatunnelmissa. On se kiva kun on nämä isäinpäivät ja äitienpäivät niin meitä vanhempiakin juhlistetaan kerran vuodessa ansaitusti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun lapset viihtyy niin itselläkin on niin hyvä mieli. Ihana viikonloppu nyt jaksaa taas. Kiitti <3

      Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3