22. joulukuuta 2013

Äidin pipo ei kiristä

Vaikka paukkupakkasia saadaan edelleen odotella, olen varustautunut talveen mitä lämpimimmin. Minusta on ihan uskomattoman hankalaa löytää kivaa pipoa. Sellaista jossa on rentoutta, mutta sen pitäisi silti sopia saappaidenkin kanssa. Ennen ( nuorempana ) kun snoukkasin ja olin muutenkin villimpi, minulla taisi olla ainakin 20 pipoa, joita saatoin käyttää melkein vuoden ympäri. :) Nämä kaksi pipoa, ovat tämän talven mallistoa. Aivan ihania molemmat. Tykkään niin sanotusti astetta löysemmästä mallista. Pipo ei saa kiristää !

Kumpi on kivempi? :)

Ja kyllä, lupaan laittaa kuvia päässäkin, kunhan päästään lumeen leikkimään kunnolla!

Tämmöistä tänään. Kiinnitin muuten juuri kaikki saamamme joulukortit seinälle. Minusta on hienoa, kun jokainen kortti on antajansa näköinen. On ihanaa huomata kuinka monelle olemme olleet niin tärkeitä ystäviä, että he muistavat meitä joulukortilla. Monissa korteissa on kuvan kaunis vauva tai taapero <3 Sekalainen seurakunta kortteja saa olla seinällä ainakin Loppiaiseen saakka. Niin hienoja ne ovat!

Ps. Tuosta joulukorttien teettämisestä / tekemistä oli pitkin joulukuuta paljon puhetta ( eri blogeissa ) , kuinka lapsia ei haluta pukea tonttupukuun taljan päälle, tai kuinka kaupasta ostetut kortit ovat liian tylsiä, mitä sitten! Minusta joulu ei ole mielipide juhla, jokainen omalla tyylillään herranjestas! ;) Sanoma, välittäminen, on paljon tärkeämpää <33 kommenttia:

 1. Totta ja olisipa tylsä saada vain tyylikkäitä kortteja ja itse tykkään kovasti ihan perinteisistä ja tonttuteemoista;) kaikki tyylillään ja perusjutut kunniaan ja ajatusmalli se tärkein on. Kivaa joulua teille!
  Meillä jaakobin tekemät kortit, joissa pääjalkaisia, mutta onpahan ainakin lapsen tekemä!!

  VastaaPoista
 2. Heippa,

  Mistä olet hankkinut tuon Coston pipon? Minulla on yksi viime vuodelta ja olisin halunnut toisen, mutta Coston sivuilta en pipoja enää löytänyt. Ajattelin, että ovat jättäneet pipot kokonaan tuotannosta.

  Saija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!


   Kluuvin kauppakeskuksen yks liike myy , paljon oli Costoa viime viikolla siellä :) En muista liikkeen nimee :/


   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3