5. joulukuuta 2013

Fine Little Day - shop for christmas // Selättimen voittaja.

Tykästyin merkkiin hetki sitten. Fine little day, on juurikin nimensä mittainen kertomus ihanista tuotteista. Kivoja pieniä juttuja kotiin, lapsille, sisustukseen. Materiaalit ovat ihanan pehmeää 100% puuvillaa. Tuo vauvan peitto aivan superi. Meidän vauvakin on sitä suostunut käyttämään, öisin se siihen on kääriytyneenä ja hyvin tyytyväinen. Kuusia saa siis myös peittona. Täältä kannattaa ehdottomasti kurkkia kaikki ihanuudet. Itse aloittelen varovasti sohvatyynyjen ja peittojen kanssa, verkkopuodista voisi kyllä kotiuttaa monen moista...


Nyt treenailemaan Selättimen kanssa. Pitäisi vielä pysyä kunnolla kurissa ruokavalion suhteen. Tauot ja lounaat kun meinaa töissä mennä herkkutteluksi. Äh.! Niin ja Selättimen voitti: 

Minna kommentillaan  Haluaisin päästä kokeilemaan auttaisiko/helpottaisiko Selätin selkävaivojani. Ja ihan myös hyvän kunnon ylläpitämistä varten. Kaverikin on suositellut hankkimaan, kuulema hyvä laite.

Onnea Minnalle, palaan sinulle sähköpostitse!

2 kommenttia:

  1. Oi, onpa ihania juttuja! Ihanat kuusityynyt :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva tuo kuusiprintti harmaalla pohjalla, tuota en ollut ennen nähnytkään :). Kelpais ja tosiaan moni muukin juttu FLD:n valikoimista..

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3