28. joulukuuta 2013

Hemmottelua lapsen iholle

Lapsen iho on melkein yhtä herkkä kun mielikin. Toisena päivänä se on pehmyt kuin vastasyntyneellä, toisena taas asfaltti ihottumalla tai kylmän tuulen kuivattamana. Meidän lapsilla on perus hyvät ihot. Toisinaan Tyttö saa kasvoihin urtikariamaista ihottumaa, joka puhkeaa mielestäni kylmästä ilmasta. Pojalla on aina ollut kasvoissa kuiva iho. Vastasyntyneenä hän kärsi hormoninäppylöistä ja nyt vanhempana iho reagoi moneen ja monilla eri tavoilla.

Kuukausi sitten Pojan ruokavalioon lisättiin vähän reippaammalla kädellä uusia makuja ja ruoka-aineita. Toki hän oli maistellut jo montaa uutta herkkua, mutta päätimme, että Poika saa hyvin nopeasti siirtyä meidän muiden kanssa samaan ruokaan. Koska vatsa ei reagoinut millään tavalla muutoksiin jatkoimme samalla kaavalla. Pian kuitenkin jalkoihin alkoi ilmestymään kuivaa, pienen pientä näppylää. Näppylät eivät ole kadonneet vaikka olen kokeillut noin kolmen viikon ajan systemaattisia muutoksia. Nyt kuitenkin päätin siirtyä takaisin korvikkeeseen viikoksi ja katsellaan neuvolassa sitten mitä tuumii täti. Sillä jotenkin uskon, että Pojan hurjat maito määrät ( reilu litra päivässä ) saattavat nostattaa allergista reaktiota pintaan, vaikkakin lehmän maitoon siirtymiseen oltiin muka varauduttu.

Onneksi kosmeettiset haitat eivät ole pahat ;) Tutkimukset kertovat, että poikavauvat ovat alttiimpia saamaan  ihoon jos jonkin sortin allergista reaktiota. Pätee ainakin meidän perheessä. ( Hoks jotain olen Googlaillut, mutta lekuri en ole, olen äiti ;) ) 

Pojan ihoa hoidan aamuin illoin ihastuttavilla ja niin laadukkailla Sophie La Girafe Baby - sarjan tuotteilla. Ihastuin rasvoihin ja pesuaineisiin saadessani niistä ensin näytepakkaukset. Nyt meiltä löytyy kasvovoide, noille karheille, mutta niin ihanille pullaposkille. Vartalovoide, kuiville ja toisinaan näppyisille jaloille sekä kilometrejä kontanneille polville. Kylpyyn tietysti hair & body wash. Mieto miellyttävä tuoksu. Lupaus on, että nämä todella hemmottelevat vauvan ja lapsen ihoa. Olen ollut kaikkiin sarjan tuotteeisiin tosi tyytyväinen. Ne on helppo levittää iholle ja ne todella hoitavat ihoa, silkkisen pehmeäksi. Hair & body pesuaineen koostumus on saippuan ja öljyn sekoitus mielestäni, aivan ihana! ( Kiitos tontuille )Kasvot puhtaaksi Helmen pehmeillä ja sopivan kosteilla pyyhkeillä, sitten vaan voide Pojan kasvoille ja AVOT! ( Hei, oletteko huomanneet uutta värikkäämpää puhdistuspyyhe pakettia?) Muistattehan, että juokseva vesi kuivattaa ihoa pitemmän päälle ;) Varsinkin talvella. Suosittelen pyyhkeitä, niin ja ne saa helposti esiin missä vaan!Ah, nyt on kyllä sellainen fiilis, että olisipa jo kesä ja saisi itse uida aurinkorasvassa <3 Oletteko kokeilleet näitä?

Lauantai-iltaan iloa jokaiselle. Plaaah, mä oon väsynyt, mies on kaverinsa polttareissa, dippadai!

Ps. Hoitosarjan hintoja ja tuotekuvauksia lisää täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3