4. joulukuuta 2013

Joululahja vinkki pikku-tytöille

Kävin hetki siten Stockan lasten osastolla ja sain siellä minua palvelleelta ystäväni siskolta ihan huippu kivan lahja vinkin. Nimittäin tytöille jotka tykkäävät autoista. Planet animal auto-talossa seikkailee pupu, marsu ja kissa autoja. Talo on söötin vaalean punainen ja talossa on liukumäki ja hissi. Meidän Tytölle tämä lelu ostettiin ensin ajatuksella pukinkonttiin , mutta en sitten jaksanutkaan paketoida lahjaa ja se pääsi heti leikkeihin. Hyvä niin, sillä talossa oli hurja kokoaminen, niin eipähän tarvitse siihen käyttää koko jouluaattoa. Muutama ruuvi taloon asennettiin ja sitten napsittiin palikoita paikalleen. Lopuksi taloon liimattiin paljon siihen tarkoitettuja tarroja. Tarrojen liimaaminen oli ihan lemppari puuhaa kaksi-vuotiaalle, joten miksi ei tätä voisi koristella joulunakin. Siispä oiva lahjavinkki tässä!

SHE WEARS PANTS / POLARN O PYRET SHIRT / H&M HE WEARS PANTS, BODY / MINI RODINI 

Tosi harvoin ostamme leluja näin muuten vaan. Talo oli mielestäni vaan niin meidän Tytön juttu ja tykkää tuo Poikakin pinkeillä autoilla huristella. Lapsi on terve kun se leikkii, vai miten se meni. Meinaankin ottaa Juulin haasteen vastaan ja kirjoitella enemmän meidän leikeistä kotona piakkoin...


2 kommenttia:

  1. Toi voisikin olla kiva meiänkin tytölle! Pitäis keksiä jotain mahdollisimman toiminnallisia leluja, kun tyttö nykyään leikkii itsekseen niin älyttömän vähän..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää voisi olla. Meillä tyttö tykkää tällä jopa itsekseen juurikin hääräillä :)

      Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3