16. joulukuuta 2013

Joulupuu on rakennettu

Kaksivuotiaan kanssa joulukuusen koristelu on mitä mainiointa huvia. Ainakin lapselle. Olin päivällä jo koristellut kuusen kertaalleen, mutta kappas vaan kuinka kivaa onkaan ottaa pallot pois ja sitten laittaa takaisin. Nyt meidän kuusi näyttää kovasti kaksivuotiaan koristelemalta. Oikeastaan kuusi on riisuttu alaosasta ja ylhäällä on kaikki koristeet ja latvassa tähti. 

Ei sen niin väliä, luovuutta peliin. Tyttö kyllä tietää, että pitää totella ja olla kiltti jotta kuusen alle saapuu aattona lahjoja. Pikkuveikan synttärit on vielä tuoreessa muistissa, sillä lahjoista puhuminen johtaa usein lauleskeluun paljon onnea vaan!


 Voi mikä sekameteli soppa. Kaunis ;)

SHE WEARS: LEGGINS, SHIRT / POLARN O. PYRET


Illalla sitten sytytämme mieheni kanssa kynttilät, oikastaan kuusta ja itsemme sohvalle. Joko teillä on kuusi sisällä ja kuinka koristeet pysyy paikallaan?


Ihanaa joulun odottelua jokaiseen kotiin.

4 kommenttia:

 1. Meillä koristellaan kuusi vasta aatonaattona, joten saa nähdä miten ne koristeet tänä vuonna pysyy ;) Voi, että miten ihanat punaiset Po.pin raidat! Meilläkin oli vuosi sitten sama setti, mutta en enää jaksanut katsella niitä joulun jälkeen niin myin pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kohtahan se aattokin :)

   Meillä taas oli peruspunaisesta raidasta piiiitkä tovi ja nyt jotenkin tuntui raikkaalta tämä asu jouluun :)

   Poista
 2. Oijoi, meille myös kuusi. Mies suostuu hakemaan sen vasta viikonloppuna :)
  Ihanaa joulun odotusta sinnekin.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3