21. joulukuuta 2013

Kaunis Kauniste

Kauniste. Joko nämä ihanuudet ovat teille tuttuja? Jouluostokset on tehty ja lahjakassit valmiina aatolle. Mahtuisiko silti yksi tai toinen ihana sisustus juttu mukaan matkaan? Törmäsin Kampissa Kaunisteen joulumyynti pisteeseen. Kivijalka liike sijaitsee Iso-roballa. Kerrassaan mageita väriyhdistelmiä! Hempeät pastelli värit eivät ole aikaisemmin näin paljoa silmääni miellyttäneet. Jotenkin tuo ajaton tunnelma kuoseissa on ihaltavaa. Tuollaisen keittiöpyyhkeen voi muuten myös helposti kehystää. Karhu on mun lemppari, hän on jotenkin niin empaattinen. Mitä näistä voi sanoa! Voi kun itsekin osaisi piirtää ;)


Blogissa lisää ihanuuksia. Suosittelen ! Tykkäsitkö?

Jatkan vielä hetken netin pläräystä, aivot ovat jo nukkumassa, joten jokseenkin saa nyt kuva puhua puolestaan. Nyt tarvin pitkät yöunet, joululoma alkoi!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö ole ihania , nautin siitä kun ei osaa päättää mitä haluaisi ja jättää sitten asian muhimaan. Nää on kyllä kauniita!! Oivan lahjavinkki mihin vaan , vaikka jouluun ;)

   Poista
 2. Kyllä vain, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukapa ei ;)

   Ihanaa viimeistä adventtia sinne :)

   Poista
 3. Mäkin tykkään :)! Tuota kalenteripyyhettä olen aiempina vuosina käärinytkin pakettiin, tosi kiva lahja mielestäni :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo , se on ihana , harmikun mustavalkoinen on loppunut ;) Se niistä väreistä siis :))

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3