15. joulukuuta 2013

Omaa aikaa


Otsikko sen kerookin, lapset olivat tänään hoidossa. Meillä oli mieheni kanssa niin sanotusti omaa aikaa. Aamulla nukuttiin pitkään, vaikka olin miettynyt että, nukun  koko hitsin päivän, en sitten malttanut ollenkaan. Ensin raivasin molempien muksujen ( ja vähän omaakin ) vaatekaapit. Liian pieniä ja epämukavia vaatteita lähti kirppikselle myyntiin. Koitin taitella pinoja suoraksi ja inventoida samalla josko jotain tarvittaisiin. Postailen muuten lisää kirppisjuttuja ensi viikolla... Muutamia paketteja ehdin kääriä lapsille valmiiksi. Heidän poissa ollessahan tämä homma on hoidettava, meillä uskotaan joulupukkiin ja tonttuihin enemmän kuin mihinkään muuhun tällä hetkellä.


Nuo minun omin kätösin paketoimat nyssäkät eivät nyt niin silmääni viihdytä, mutta ajatus on tärkein. Sen sijaan iloitsen kyllä suuresti jos kaupassa paketoidaan lahjaksi tulevat tuotteet valmiiksi. Marimekolta olenkin ( ylläri ylläri ) hankkinut yhden jos toisenkin paketin, perheenjäsenille sekä ystäville.


Marimekon myyjä kertoi paketoidessaan kuinka hän ei käytä teippiä ollenkaan. Taitteli nurkkia tosi tarkkaan ja monta kertaa ja sai lahjakäärön pysymään täysin kasassa. Näin ollen avatessa paperi ei repeä ja se on hyvin kierrätettävissä. Oletteko kokeilleet? Minulla on vielä kasa lahjoja pakkaamatta joten voisin kyllä testata mihin pystyn. Ehkä tässäkin puuhassa voi kehittyä. Tai sitten joulu kiireen siivittämänä teen nopsat helpot lapsille kelpaavat paketit.

Kun kaapeissa oli lasten vaatteet ja paketit inventoituna suuntasimme mieheni kanssa ravintolaan syömään ihan pitkän kaavan mukaan. Ai että, oli hyvää. Mieli on relannut ja iloinen.

Love is not a big thing, it´s a million small things ! Öitä.

2 kommenttia:

 1. Ihana määrä kauniita paketteja :) Meillä on lahjat hankittuina lapsille, mutta vielä tuo paketoimisurakka eessä :)

  Öitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon :)

   Tsemppiä paketti kasan kaatamiseen ;)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3